Her er Spidermans nye nemesis

- Han er ikke den verste skurken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I kjølvannet av den enorme suksessen til «The Avengers» nærmer det seg premiere på flere store blockbustere. Og fra filmstudioene sildrer en jevn vårflom av trailere, teasere og andre klipp som bygger opp forventningene til for eksempel «The Amazing Spiderman», som har norsk premiere 11. juli.

I helga kom de første bildene av Spideys nye hovedfiende, Dr. Curt Connor, som etter å ha lekt litt for mye med reptil-DNA og eksotiske kjemikalier blir forvandlet til The Lizard, med tilhørende superkrefter og evner, deriblant telepati.

Men det er ikke noen typisk superskurk vi får møte, ifølge regissør Marc Webb og skuespiller Rhys Ifans, som er intervjuet i filmklippet som er lagt ut på nettsidene til det oppdiktede Oscorp Industries - Connors arbeidsgiver.

- Han er ikke den verste skurken på planeten. Han er ikke typen som tvinner mustasjen og bare ønsker å terrorisere folk. Han mener selv at han gjør det rette, sier Webb.

- Jeg spiller ikke på noen måte en superskurk. Han er et menneske med ekte behov og redsler, men han føler seg lurt av Gud, hevder Ifans.

Snutten avslører også Connor har en kopling til Spidermans familiebakgrunn, og at den kjente forhistorien til superhelten muligens må skrives om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer