Ylvis bekreftet til Jimmy Fallon

Skal tilbake til USA den 9. oktober.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ylvis-brødrenes mye omtalte megahit «The Fox» fikk dem tidligere denne måneden både på gjestelista til Ellen DeGeneres og inn på en sensasjonell 13. plass på den amerikanske Billboard-lista. Siden har ryktene gått om at de muligens skal ta turen tilbake til USA.

I kveld får Dagbladet bekreftet av «Late Night With Jimmy Fallon»-redaksjonen at Bård og Vegard Ylvisåker skal framføre «The Fox» hos dem i neste uke.

- De er booket av oss den 9. oktober, skriver NBCs senior press manager Amber James i en e-post til Dagbladet.

StjernegjesterDer er Ylvis-brødrene i godt selskap. Fallon, som har hatt et snitt på 1,7 millioner seere i år, er kjent for å ha flere av verdens største kjendiser som gjester. Justin Timberlake er som husgjest å regne, mens Lindsay Lohan, Steve Buscemi, Derek Jeter, Ben Affleck, Ricky Gervais og mannen med det passende navnet Michael J. Fox har alle vært innom programmet de siste to ukene. 

Brødrenes amerikanske debutopptreden foran et publikum skjedde imidlertid på festivalen iHeartRadio i Las Vegas for to uker siden. Ylvis var kveldens overraskelsesartister og framførte «The Fox» på MGM Grand Arena som et innslag mellom opptredenene til Chris Brown og Katy Perry. Også Paul McCartney, Miley Cyrus, Maroon 5, Muse, Queen og Elton John var trekkplaster under Las Vegas-festivalen. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer