En friskere og saftigere finansjournalistikk

Nedtellingen er i gang! Om kort tid lanserer Aller Media et nytt nettsted for finansnyheter i Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det siste året har Dagbladet vokst kraftig digitalt. Antall unike brukere på mobil er 29,6 prosent høyere enn i fjor, og antall sidevisninger på mobil har økt med hele 37,8 prosent. Dagbladet er nå nest størst blant mediene digitalt i Norge og har det siste året gått forbi både NRK og TV2 på de offisielle målingene. Hovedårsaken til veksten er en sterk satsing på nyheter — og vi opplever at stadig flere nordmenn ønsker Dagbladet som sin viktigste nyhetskilde.

Nå ønsker vi å styrke vår nyhetsdekning ytterligere. Om få måneder lanserer vi derfor et nytt nettsted om finans. Det er bare å glede seg. Dette er et stoffområde vi vet er viktig for våre lesere, og som vi ønsker å levere bedre på fremover.

Vi ønsker med dette å være et forfriskende pust i næringslivsjournalistikken. Dagbladet er en klassisk populæravis — og ingenting av det vi gjør journalistisk skal være blodfattig. I vår nye satsning skal vi følge de mektigste aktørene og selskapene tett. Vi skal være med på reisene, både suksessene og fiaskoene. Vi skal dekke de store makro-økonomiske nyhetene og forklare hvorfor de skjer. Finansstoff er ikke bare tall og regneark, det kan også være morsomt og underholdende. Vi skal i tillegg følge det rike Norges luksusliv med saker om alt fra boliger i skyhøy prisklasse til hvilke klokker det selges mest av på Aker Brygge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer