Båt med skoleelever kantret

Fortsetter søk etter savnet i Seljordsvatnet

To er døde og én savnet etter at en båt kantret i Seljordsvatnet torsdag. Fredag setter politiet inn miniubåt i søket etter den savnede.

STOR LETEAKSJON: Flere båter og redningshelikopter er satt inn i søket på Seljordsvatnet. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
STOR LETEAKSJON: Flere båter og redningshelikopter er satt inn i søket på Seljordsvatnet. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du opplysninger om denne saken? Ta kontakt på 2400@db.no, SMS/MMS 2400 eller ring 24 00 00 00.

(Dagbladet): En båt med skoleelever og en lærer kantret torsdag ettermiddag ved Vesleøy i Seljordsvatnet i Telemark. Det var seks personer i båten - to er funnet i vannet, og én har status som savnet. Kriseteamet i Bø kommune er satt i beredskap.

- Det pågår fortsatt søk etter en savnet person. Vi har mannskap som leter fra land i området nær der båten kantret, og vi søker med miniubåt, sier operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt til Dagbladet fredag morgen.

To omkommet

Klokka 19.55 torsdag opplyste Anders Beyer, pressekontakt ved Oslo universitetssykehus, at de to som ble tatt opp av vannet - menn på 20 og 19 år - er omkommet etter ulykken.

- Begge er dessverre døde, sier han til Dagbladet.

Det var fem elever og én lærer i båten, opplyste redningsleder Jan Lillebø ved Hovedredningssentralen (HRS) Sør-Norge til Dagbladet i 15.30-tida.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer