Vitne:

- Knivstakk politiet

Et vitne så en mann i bar overkropp med kniv som løp etter ei kvinne. Så skal mannen ha tatt seg inn i en politibil og knivstukket en politimann, før han ble skutt og døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg havnet midt i det. Det eksploderte bare.

Det forteller et vitne som var til stede, da politiet avfyrte skudd i Thereses gate på Bislett tirsdag. Kvinnen forteller at hun bare var noen få meter unna, da de dramatiske scenene fant sted. Hun ønsker ikke å stå fram med navn.

- Jeg gikk hjemmefra, da jeg så en mann i bar overkropp som gikk barbeint og opptrådte aggressivt. Plutselig begynte han å løpe etter ei kvinne. Så dro han opp en lang kniv, forteller vitnet.

- Knivstakk politiet

Kvinnen gjemte seg bak en politibil som tilfeldig vis var i nærheten, da hendelsen fant sted. Kort tid etter begynte mannen ifølge vitnet å slå løs på politibilen.

- De kjørte på ham to ganger, men han kom seg opp begge gangene. Så gikk han bort til døra på passasjersida. Den fikk han åpnet og knivstakk politimannen to-tre ganger. Så avfyrte den andre i politibilen skudd, forteller vitnet.

Politiet har bekreftet at en tjenesteperson ble skadd i hendelsen på Bislett.

Vitnet vet ikke hvor hardt skadd politimannen ble, men sier han ble tatt hånd om av ambulansepersonell etter hendelsen. Den skutte mannen døde som følge av skadene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer