Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kommuner i sorg etter tragisk campingvognbrann

Elever og ansatte ved tre skoler i Sandnes og Time er i sorg etter campingvognbrannen på Sokn i Rogaland der tre familiemedlemmer mistet livet.

DØDSBRANN: Tre personer døde i brann i en campingvogn på Sokn Camping i Rogaland. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
DØDSBRANN: Tre personer døde i brann i en campingvogn på Sokn Camping i Rogaland. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sønnen som omkom var elev ved Høyland ungdomsskole, skriver Stavanger Aftenblad.

Elevene bes møte til vanlig tid mandag morgen, og de vil bli godt ivaretatt, opplyser rektor Irene Ottøy Kristiansen. Skolens kriseteam møttes etter brannen lørdag. De hadde også et nytt møte søndag ettermiddag.

– Vi har også kontakt med kommunens krisestab, sier Kristiansen.

Moren til gutten jobbet ved Lye skule, og ifølge avisen mottok rektor Jone Siqveland beskjeden om kollegaens tragiske bortgang lørdag formiddag. Søndag etter møtet gikk det ut felles informasjon til alle foreldre ved skolen.

Storesøsteren i familien, som ikke var med på campingturen, er elev ved Gand videregående skole i Sandnes. Også her er rektor informert om dødsfallet og han opplyser at staben lagt en plan for å møte elevene mandag morgen.

– Det viktigste for meg er å ta vare på eleven som er rammet og elevgruppene rundt henne, sier Lars Tore Helgeland.

Lørdag ble det arrangert en minnestund på klubbhuset på Figgjo, hvor familien var fra, der prest og kriseteam var til stede. Mandag ettermiddag fra klokken 17 blir det også åpen kirke i Bogafjell kirke.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling