Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Ferie og alkohol:

Michael trengte alkohol for å være normal. Men ville også være en bra pappa

Michael Andreassen følte seg verdiløs da alkoholproblemene tok overhånd.

VENDEPUNKT: For Michael Andreassen var det en hendelse på en ferietur i februar 2012 som ble vendepunktet. Da de kom hjem hadde noen ringt barnevernet. Det fikk han rusfri. Foto: Lars Eivind Bones
VENDEPUNKT: For Michael Andreassen var det en hendelse på en ferietur i februar 2012 som ble vendepunktet. Da de kom hjem hadde noen ringt barnevernet. Det fikk han rusfri. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

- Jeg så det i mange situasjoner i livet at jeg ikke var, eller klarte å være, en bra pappa. Jeg ville veldig gjerne være en bra pappa, det sier tidligere alkoholiker Michael Andreassen (44).

Tobarnsfaren fra Drammen, som er programleder i P4, har vært rusfri siden mars 2012. Men før det hadde han et problematisk forhold til alkohol, som gikk ut over forholdet til barna.

Alkoholvettorganisasjonen AV-OG-TIL ønsker å sette fokus på situasjoner der alkohol utgjør en særlig risiko eller kan være til ulempe for andre. I den anledning inviterte de Andreassen til visning av en kampanjevideo på tirsdag.

Videoen offentliggjøres samme uke som flere skoler tar sommerferie og problematikken rundt alkohol på sydenferie er svært aktuelt.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?