Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Båtulykke i Harstad

To personer hardt skadd etter at båt kjørte på fontene i Harstad

22 personer er fraktet til sykehus.

ULYKKE: En nabo filmet båtene i reisefølget like etter at den ene kolliderte med en installasjon i Harstads havnebasseng. Video: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du tips, bilder eller video? Ring oss på 24 00 00 00, skriv SMS/MMS til 2400 eller send oss en e-post på 2400@db.no.

(Dagbladet): To personer er hardt skadd etter at en RIB (gummibåt med fast skrog) traff en fontene i havnebassenget i Harstad. I alt er 22 personer er fraktet til sykehus torsdag ettermiddag.

Det bekrefter Nordland politidistrikt, som fikk melding om ulykken klokka 15.05.

Det var én RIB med elleve personer om bord som krasjet inn i fontenen Selsbanes seil. Flere personer havnet i vannet etter sammenstøtet. To av personene om bord i båten som krasjet, skal være hardt skadd.

Båten var del av et reisefølge på to RIB-båter som begge tilhører en lokal reiselivsaktør i Harstad, ifølge politiet. Totalt var det 21 passasjerer om bord i båtene og ytterligere tre personer om bord som mannskap.

Harstad Tidende skriver at alle om bord i RIB-en skal ha vært engelske turister.

En nabo Dagbladet har snakket forklarer at han hørte et smell, og deretter så flere personer liggende i vannet.

Passasjerene om bord minst én av RIB-ene var turister på tur i regi av det britiske reiseselskapet Inghams. Overfor Dagbladet bekrefter de at de er gjort kjent med ulykken.

Dagbladet oppdaterer saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling