- En dag vil jeg spille for Bayern München

Sarpsborg-helten spår stor framtid.

Sarpsborg 08 - Brann 3-0

SARPSBORG (Dagbladet): Sarpsborg-heltet Aaron Samuel (19) scoret to mål og fikk en kjempestart på sesongen med 3-0 mot Brann.

- Jeg føler meg i god form. Og målet er å alltid pushe meg selv. Både jeg og laget er bedre enn i fjor og det viste vi mot Brann og med denne seiereren, sier Samuel til Dagbladet etter kampen.

- Hvor mange mål kan du score denne sesongen?

- Jeg har ikke satt opp et regnestykke... Jeg tror jeg kan komme over 18 mål, sier spissen fra Nigeria.

Drømmer om storklubb Forrige sesong scoret Samuel fem mål på 13 seriekamper. Odds Frode Johnsen ble toppscorer med 16 mål.

- Jeg tenker ikke så mye på å bli toppscorer. Jeg vil bare score så mange som mulig, sier Samuel.

- Hva er drømmen din?

SCORET TO: Sarpsborgs Aaron Samuel scoret to mål mot Brann. Her blir han felt og skaffer straffe etter duell med  Branns keeper Piotr Leciejewski.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
SCORET TO: Sarpsborgs Aaron Samuel scoret to mål mot Brann. Her blir han felt og skaffer straffe etter duell med Branns keeper Piotr Leciejewski. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

- Jeg drømmer om å spille i en storklubb. I Spania eller England, kanskje. Real Madrid, Chelsea er drømmen. Jeg vil spille på høyest mulig nivå. En dag vil jeg spille for Bayern Munchen, sier Samuel med et smil

Stor framtid Trener Brian Deane hyller spisstalentet etter den gode seriestarten.

- Tenk at han ikke er 20 år ennå... Jeg har ikke sett noen som ham. Han kan spille mot de beste i verden en dag, sier Brian Deane til Dagbladet.

- Kan han havne i en europeisk storklubb?

- Aaron kan komme seg til en storklubb. Men han trenger fortsatt tid her i Sarpsborg. Han er ikke klar for det neste steget ennå, men det vil komme. Han kan bli så god han bare vil. Han vil fortsette å score for oss, sier Brian Deane til Dagbladet.