Hazard er en av spillerne som kan lokke klubber i overgangsfella

Det blir alltid mye aktivitet i overgangsvinduet etter mesterskap. Eden Hazard har en usikker fremtid i Chelsea, men blir han et bomkjøp eller en suksess?

DÅRLIG SESONG: Eden Hazard har hatt sin verste sesong i Chelsea-drakta, men har muligheten til å skinne under årets EM. Foto:  EPA/UEFA
DÅRLIG SESONG: Eden Hazard har hatt sin verste sesong i Chelsea-drakta, men har muligheten til å skinne under årets EM. Foto:  EPA/UEFA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(FourFourTwo) Selv om mesterskap er spennende både for supportere og deltakere, kan turneringene være farlige for fotballklubber. Under EM eller VM er det lett å bli betatt av spillere som imponerer på banen. Det er alltid noen som skiller seg ut fra mengden og blir publikumsfavoritter. Problemet er at man kun ser en spiller over kort tid og dømmer hans evner deretter. Dette kan være villedende i forhold til spillerens talent.

Dette fører til en av de største feilene man kan begå på et overgangsmarked: å signere noen fordi man blir blendet i et mesterskap. Her er sju feller klubber kan gå i denne sommeren - med eksempler som kan passe i hver enkelt kategori.

Gjennombruddet

Fotballspilleren som blir stjerne over natten. Få vil ha hørt om spilleren før mesterskapet, men etter sensasjonelle opptredener i nøkkelkampene vil navnet være kjent verden over. Hipsterne vil sørge over å tape spilleren til sportens mainstream. Alle på Twitter er brått ekspertkommentatorer. Plutselig må alle de store klubbene ha han.

Hvem kan det bli? Joao Mario fra Portugal

23-åringen er en etablert spiller på midtbanen til Sporting Lisboa. Joao Mario kommer til å skinne for første gang på et internasjonalt plan denne sommeren. Med sine oppsiktsvekkende løp, evnen til å stjele ballen og finesse vil han bil et hett navn. Unggutten vil stjele rampelyset til sin aldrende kollega Cristiano Ronaldo og verdien skyter i været.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer