Her er Tigers utroskapsbløff

Stilte til kjempeintervju for å skjule kompromitterende paparazzibilder - allerede i 2007.

FRYD OG GAMMEN?: Nei, Tiger Woods var allerede i gang med andre damer to år før dette bilder ble tatt, hevdes det i USA nå. Tiger skal ha tatt drastiske midler i bruk for å unngå et utroskapsoppslag i 2007. Foto: AP/Scot Tucker/Scanpix
FRYD OG GAMMEN?: Nei, Tiger Woods var allerede i gang med andre damer to år før dette bilder ble tatt, hevdes det i USA nå. Tiger skal ha tatt drastiske midler i bruk for å unngå et utroskapsoppslag i 2007. Foto: AP/Scot Tucker/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Allerede i 2007 ble den striglede sponsorfavoritten Woods avslørt som utro. Sladderbladet National Enquirer fotograferte Woods og servitrisa Mindy Lawton på et hemmelig møte alene sammen i en bil. Deretter forsvant Woods i et privatfly.

August samme år stilte Woods opp til et stort portrettintervju og fotoshoot til bladet Men's Fitness. Wall Street Journal avslører nå at dette slett ikke er tilfeldig.

Woods' advokater i firmaet Lavely & Singer lobbyerte nemlig intenst for at paparazzibildene ikke skulle trykkes. 

BytteBåde National Enquirer og Men's Fitness eies av American Media. De hevder at påstandene ikke stemmer, og at Tiger gjorde intervjuet fordi han kjente journalisten.

Men fra før hadde Woods en millionavtale med golfbladet Golf Digest. Bladet gir opptil en million dollar årlig til Woods' veldedighetsfond, for at golflegenden skal skrive en månedlig spalte - og ikke stille i konkurrerende blader.Neal Boulton, tidligere Men's Fitness-redaktør, har også sagt til New York Post at David Pecker, toppsjef i American Media, kjente til Woods' utroskap for lenge siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer