- Hvorfor forlate huset 02.30 om natta?

Ryder Cup-kompis lurer på hva Tiger holdt på med da han startet Cadillacen.

BURDE LAGT SEG PÅ SOFAEN: Chris DiMarco mener Tiger Woods fortelle hvorfor han stakk av fra huset sitt før helga. Her feirer han og Wodds en seier i Ryder Cup. Foto: REUTERS/Shaun Best
BURDE LAGT SEG PÅ SOFAEN: Chris DiMarco mener Tiger Woods fortelle hvorfor han stakk av fra huset sitt før helga. Her feirer han og Wodds en seier i Ryder Cup. Foto: REUTERS/Shaun Best Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Torsdag starter PGA-turneringen på Sherwood Country Club i California. Tiger Woods er påmeldt.

Stiller han opp? Det er bare ett av spørsmålene som svirrer etter golfstjernens bilkrasj natt til fredag.Svaret folk flest vil ha er det Woods' tidligere lagkamerat i Ryder Cup, Chris DiMarco stiller.

- Det alle tenker på er hvorfor forlate huset klokka 02.30 om natta? Det er opplagt at det ikke kommer noe godt ut av det. Så jeg kan bare spekulere. Jeg tror aldri jeg har forlatt oppkjørselen min kl. 02.30. Hvis du har en krangel, så kan du alltid legge deg på sofaen, sier DiMarco ifølge The Independent.

Bevisstløs og blødende Når det gjelder LPA-turneringen sier arrangørene de håper på en fin turneringsuke.- Vi vet ikke om Tiger spiller, sier direktør Greg McLaughlin - som også er president for stjernens veldedige arbeid i Tiger Woods Foundation.

I mellomtida fortsetter rykteflommen. Partfikseren Rachel Uchitel (34) har avvist at hun er 33-åringens elskerinne. I går ble det hevdet at kona Elin Nordegrens sjalusi lå bak Woods' nattlige ferd.Den korte bilturen i en Cadillac Escalade endte som kjent i en brannhydrant og deretter et tre på nabotomta.  Verdens beste golfspiller ble funnet bevisstløs og blødende, og turen gikk selvsagt til sykehuset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer