Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hvorfor forlate huset 02.30 om natta?

Ryder Cup-kompis lurer på hva Tiger holdt på med da han startet Cadillacen.

BURDE LAGT SEG PÅ SOFAEN: Chris DiMarco mener Tiger Woods fortelle hvorfor han stakk av fra huset sitt før helga. Her feirer han og Wodds en seier i Ryder Cup. Foto: REUTERS/Shaun Best
BURDE LAGT SEG PÅ SOFAEN: Chris DiMarco mener Tiger Woods fortelle hvorfor han stakk av fra huset sitt før helga. Her feirer han og Wodds en seier i Ryder Cup. Foto: REUTERS/Shaun Best Vis mer

||| (Dagbladet): Torsdag starter PGA-turneringen på Sherwood Country Club i California. Tiger Woods er påmeldt.

Stiller han opp? Det er bare ett av spørsmålene som svirrer etter golfstjernens bilkrasj natt til fredag.

Svaret folk flest vil ha er det Woods' tidligere lagkamerat i Ryder Cup, Chris DiMarco stiller.

- Det alle tenker på er hvorfor forlate huset klokka 02.30 om natta? Det er opplagt at det ikke kommer noe godt ut av det. Så jeg kan bare spekulere. Jeg tror aldri jeg har forlatt oppkjørselen min kl. 02.30. Hvis du har en krangel, så kan du alltid legge deg på sofaen, sier DiMarco ifølge The Independent.

Bevisstløs og blødende
Når det gjelder LPA-turneringen sier arrangørene de håper på en fin turneringsuke.

- Vi vet ikke om Tiger spiller, sier direktør Greg McLaughlin - som også er president for stjernens veldedige arbeid i Tiger Woods Foundation.

I mellomtida fortsetter rykteflommen. Partfikseren Rachel Uchitel (34) har avvist at hun er 33-åringens elskerinne. I går ble det hevdet at kona Elin Nordegrens sjalusi lå bak Woods' nattlige ferd.

Den korte bilturen i en Cadillac Escalade endte som kjent i en brannhydrant og deretter et tre på nabotomta.  Verdens beste golfspiller ble funnet bevisstløs og blødende, og turen gikk selvsagt til sykehuset.

Her hører du naboens samtale til 911-telefonen, som ble gjort med Woods ute på gressplenen.

Tok på seg skylda
I går gikk 33-åringen ut via sin hjemmeside og tok på seg all skyld for spetakkelet.

- Denne situasjonen er min feil, og det er selvsagt flaut for meg og min familie, skriver Tiger.

Det er mer enn han har sagt i politiavhør. Tre ganger har politietterforskere vært på vei, bare for å bli møtt av en avlysning fra Woods-teamet.

KRASJET UTENFOR EGET HUS: Tiger Woods ble funnet bevisstløs og blødende natt til fredag. Foto: AP/Orlando Sentinel/Gary W. Green
KRASJET UTENFOR EGET HUS: Tiger Woods ble funnet bevisstløs og blødende natt til fredag. Foto: AP/Orlando Sentinel/Gary W. Green Vis mer

Hemmelighetskremmeriet virker mot sin hensikt, amerikanske PR-eksperter slakter Woods-teamets håntering av ulykken. Han har nemlig ikke fortalt noe som helst om hva som egentlig skjedde.

- Han får det til å se ut som han har noe å skjule. Hvis han har gjort en feil, innrøm det og gå videre. Hvordan han reagerer nå vil avgjøre imaget hans i all framtid, sier PR-ekspert Peggy Rose til Boston Herald.

Ikke bra håndtert
PR-ekspert George Regan sier at Woods' image er så suverent at han tåler en smell.

- Det er hva dette er. Men Tiger Woods er ikke lenger en jomfru. Han er nå en av oss. Han håndterer ikke dette bra. Hvis han ikke har noe å skjule, hvorfor ikke prate med politiet?

Woods er ansiktet til både Nike og Gillette, han ble i juni kåret til verdens femte mektigste kjendis. Han har vært idrettsutøveren som aldri dummer seg ut.

Og han har vært så kjedelig offentlig at han til og med påpekte det selv på sin Facebook-side - som ikke er oppdatert etter krasjet.

- Jeg er blitt spurt av folk hvorfor de ikke ser meg og Elin i sladreblader eller tabloidaviser. Jeg tror vi har unngått mye media-oppmerksomhet fordi vi er er ganske kjedelige.

Det var før. Nå har Woods og kona aldri vært så spennende.

Rykter
For folk vil ikke bare vite hvorfor han var ute og kjørte om natta. De lurer også på hvordan vevre Elin klarte å løfte en bevisstløst Woods, på 86 kilo, ut av Cadillacen. Og hvorfor knuste kona bakruta når han satt i førersetet?

FRIKJENNER KONA: Tiger Woods tar på seg all skyld for bilulykken. Foto: AP/David J. Phillip
FRIKJENNER KONA: Tiger Woods tar på seg all skyld for bilulykken. Foto: AP/David J. Phillip Vis mer

Dessuten, var det nødvendig for Woods' manager å vente 13 timer med å sende ut en pressemelding om ulykken. Mange får sine svar hos sladdernettstedet TMZ.

Og Woods har allerede svart på det meste der.

- De mange falske, ubegrunnede ryktene som sirkulerer rundt min familie er uansvarlige, sier Woods - via hjemmesida.

POLITIET SNUDDE: Tre ganger har Florida-politiet prøvd å få til avhør av Woods, uten å lykkes. Foto: REUTERS/Scott Miller
POLITIET SNUDDE: Tre ganger har Florida-politiet prøvd å få til avhør av Woods, uten å lykkes. Foto: REUTERS/Scott Miller Vis mer
KRASET MED TRE: Først ble det meldt at golfstjernen var alvorlig skadd. Det stemte ikke. Foto: AP/WESH-TV
KRASET MED TRE: Først ble det meldt at golfstjernen var alvorlig skadd. Det stemte ikke. Foto: AP/WESH-TV Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media