ÅRETS SPILLER: Ryiad Mahrez storspilte for Leicester under årets sesong. Leicester vil beholde spilleren, men Mahrez selv skal være åpen for å flytte på seg. Foto: EPA / PETER POWELL 
ÅRETS SPILLER: Ryiad Mahrez storspilte for Leicester under årets sesong. Leicester vil beholde spilleren, men Mahrez selv skal være åpen for å flytte på seg. Foto: EPA / PETER POWELL Vis mer

Leicester City desperate etter å beholde Mahrez

Her er dagens ryktebørs.

(Dagbladet/FourFourTwo) Vi starter dagens ryktebørs med Ronald Koeman og Everton. Southampton-treneren vil bli presentert som den nye manageren til Everton i løpet av dagen, melder Daily Mail. Koeman har vært linket til klubben lenge og skal allerede ha valgt seg ut en spiss som sin første signering. Nederlenderen ønsker seg West Broms Saido Berahino i følge The Daily Mirror.

Roma ønsker seg Newcastle midtbanen Georginio Wijnaldum for å forsterke sin midtbane. Sky forteller at Serie A-klubben jakter på en erstatter etter at Miralem Pjanic ble klar for Juventus på mandag, men italienerne vil ikke betale prisen som Newcastle krever for midtbanespilleren.

Leicester City er desperate etter å beholde årets spiller i Premier League, Riyad Mahrez. Midtbanespilleren var en stor del av klubbens ligatriumf med sine 17 mål i årets sesong. Klubben har tilbudt Mahrez en ny kontrakt som skal være verdt 100 000 pund i uka melder The Telegraph. Spilleren har vært linket til Arsenal, Barcelona, Manchester United og Paris St-Germain.

Jose Mourinho har bedt om et møte med Phil Jones for å diskutere forsvarerens fremtid i klubben. Jones var skadeplaget i forrige sesong og startet kun 7 kamper, melder Express via Goal. Briten signerte en fireårskontrakt i fjor.

Matteo Darmian Foto: Michael Zemanek / BPI / REX / Shutterstock
Matteo Darmian Foto: Michael Zemanek / BPI / REX / Shutterstock Vis mer

En annen United-spiller som kan forsvinne er Matteo Darmian. Italieneren startet mandagens kamp for Italia mot Belgia, og Antonio Conte ønsker seg spilleren til Chelsea melder Bleacher Report. Men Conte er ikke den eneste som ønsker seg italieneren, Juventus kjemper også om backens signatur.

Andre rykter:

Liverpool har lagt inn et bud på midtbanespilleren Piotr Zielinski hos Udinese. (Sky)

Manchester City, Chelsea og Paris St-Germain jakter Dimitri Payet (Manchester Evening News)

Phillippe Countinho sier han vil bli i Liverpool og trives med å jobbe for Klopp (Liverpool Echo)

Liverpool skal være forberedt på å by 25 millioner pund for Arsenals Theo Walcott (Metro)

Leroy Sane i Schalke kommer til å gå til Manchester City etter EM (Sport – spansk)

Manchester City skal også være nære å signere Celtig Vigos midtbanespiller Nolito (The Sun)