Schweinsteiger beklager at han ydmyket Tysklands president

Gikk rett forbi den utstrakte hånda. - Jeg var paralysert.

GIKK RETT FORBI: Bayern München-stjerne Bastian Schweinsteiger var knust etter straffebom og finaletap, og gikk rett forbi Tysklands president Joachim Gaucks utstrakte hånd. Forbundspresident Gauck er landets statsoverhode. Foto: SCANPIX/REUTERS/Kai Pfaffenbach
GIKK RETT FORBI: Bayern München-stjerne Bastian Schweinsteiger var knust etter straffebom og finaletap, og gikk rett forbi Tysklands president Joachim Gaucks utstrakte hånd. Forbundspresident Gauck er landets statsoverhode. Foto: SCANPIX/REUTERS/Kai Pfaffenbach Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Han var den mest tragiske figuren i Bayerns finaledrama, skrev tyske aviser etter Bastian Schweinsteigers enorme nedtur på Champions League-kvelden hjemme i München.

Nå må Bayern-stjernen tåle enda mer kritikk.

For Schweinsteiger misset ikke bare en straffe i straffesparkkonkurransen, han misset også hånda til Tysklands president etter å ha fått den bitre sølvmedaljen oppe på tribunen.

Overså presidenten Tyskeren tok Uefa-president Michel Platini pliktskyldig i hånda, men president Joachim Gaucks utstrakte hånd kastet han et sløret blikk på før han tuslet videre med hodet bøyd.

Nå er Bastian Schweinsteiger blitt tvunget til å beklage.

- Det er en misforståelse. Hvis man setter seg inn i min situasjon, bare en smule, og ser på bildet, så ser man at jeg er helt i min egen verden etter en sånn skuffelse, sier tyskeren i en uttalelse på Bayerns hjemmesider.

- Jeg var i sjokk, skuffet, jeg var paralysert. Jeg så rett og slett ikke presidentens hånd. Jeg er lei meg for at jeg ga et annet inntrykk der og da. Jeg vil be presidenten om unnskyldning for det, sier Schweinsteiger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer