Schweinsteiger kan gå glipp av semifinalen

Sliter med en gammel ankelskade.

IKKE FOR FULL MASKIN: Tyskland trenger Bastian Schweinsteiger på sitt beste mot slutten av EM, men Bayern Munchen-stjernen sliter med en vond ankel. Foto: SCANPIX/EPA/BARTLOMIEJ ZBOROWSKI
IKKE FOR FULL MASKIN: Tyskland trenger Bastian Schweinsteiger på sitt beste mot slutten av EM, men Bayern Munchen-stjernen sliter med en vond ankel. Foto: SCANPIX/EPA/BARTLOMIEJ ZBOROWSKI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En gammel ankelskade hindrer Tysklands midtbanegeneral, Bastian Schweinsteiger, fra å spille for full maskin. Kanskje går han glipp av semifinalen i fotball-EM.

Schweinsteiger er en av Tysklands viktigste nøkkelspillere, men var ikke helt på topp da stornasjonen gikk videre til semifinalen med 4-2-seier mot Hellas fredag. Forklaringen kan ligge i at Bayern München-spilleren stadig må holde litt igjen på grunn av en vond ankel.

- For å være ærlig, så er jeg litt bekymret for beina mine, sier Schweinsteiger ifølge avisen Welt Am Sonntag.

Landslagskaptein Philipp Lahm synes synd på Bayern-kollegaen.

- Det er jo ikke bra om man blir nødt til å stå over to eller tre treninger. Vi har bruk for spillere som er helt klare. Det duger ikke om en spiller mangler et par prosent i en semifinale, sier Lahm.

Schweinsteiger selv avviser at han frivillig vil stå over semifinalen mot England eller Italia for å skåne føttene sine.

- Vi har forhåpentlig to kamper igjen, og jeg skal nok bite det (smertene) i meg. Så får jeg se om jeg blir helt klar igjen, forteller tyskeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer