Tiger tar pause fra golfen

- Jeg må bli en bedre ektemann, far og menneske, skriver han i natt.

INNRØMMER UTROSKAP:  Superstjernen Tiger Woods ser ut som han har mye å tenke på allerede her - 11. oktober under President Cup på Harding Golf Course i San Francsicso. Foto: MONICA M. DAVEY, EPA/SCANPIX.
INNRØMMER UTROSKAP: Superstjernen Tiger Woods ser ut som han har mye å tenke på allerede her - 11. oktober under President Cup på Harding Golf Course i San Francsicso. Foto: MONICA M. DAVEY, EPA/SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Tiger Woods (33) forteller i natt norsk tid at han tar pause fra golf på ubestemt tid.

For første gang etter den famøse bilturen for to uker siden, innrømmer golfstjernen utroskap. Han bruker selv ordet infidelity.

Den sterkt personlige offentliggjøringen på egen hjemmeside får nesten like mye oppmerksomhet i amerikanske medier som Barack Obama og fru Michelle fikk i norsk presse under Nobel-besøket.Skuffelse og smerte- Jeg er svært klar over skuffelsen og smerten som min utroskap har påført så mange mennesker, framfor alt min kone og barn.

- Jeg trenger å bruke all min oppmerksomhet på å bli en bedre ektemann, en bedre far og et bedre menenske heter det i en fire avsnitts melding som er signert «Av Tiger Woods».

Både hans egen agent Mark Steinberg og sjefen for PGA (Professional Golfers Association) har i natt gått ut med støtte til golfpausen og oppryddingsprosjektet til Tiger Woods, som ikke har vist seg offentlig siden bilturen.

TV falt 50 prosentTiger Woods er det store trekkplasteret i golfeliten. Da han var borte åtte måneder emd kneskade i fjor, sank seertallene på tv fra de store turneringene med 50 prosent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer