Dette avgjør hvor du velger å bestille rom

Nei, prisen er ikke viktigst.

SENGEGODT: En god seng, slik som denne på kulturhotellet på Sogndalsstrand, blir stadig viktigere for å trekke hotellgjester. Foto: ODD ROAR LANGE
SENGEGODT: En god seng, slik som denne på kulturhotellet på Sogndalsstrand, blir stadig viktigere for å trekke hotellgjester. Foto: ODD ROAR LANGE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Mens hotellene de siste åra har hatt fokus på å servere en god frokost, så er det komforten i drømmeland som nå er blitt viktigere.

Trenden framkommer i en undersøkelse foretatt av Via Egencia.

17 600 forretningsreisende svarte på undersøkelsen som reisebyrået utførte.

Beliggenhet - Beliggenhet er vinneren også i år, men med knappest mulig margin. En god seng har blitt stadig viktigere de siste åra, og er nå like viktig som beliggenheten. Dette er noe norske hoteller bør merke seg, sier byråets administrerende direktør Rune Feltman i en pressemelding.

- Tida er moden for å satse mer på gode senger. Jeg tror ikke norske hotellgjester har behov for en putemeny, men det kan jo være andre grep man kan gjøre, legger han til.

Internett Gratis tilgang på internett blir stadig viktigere når hotellgjester vurderer overnattingsstedene, selv om nordmenn tar gratis Internett nesten for gitt.

Nordmenn er også vant til å spise en solid frokost.

Selve prisen på overnattingen kommer i siste rekke. Dette forklares med at norske forretningsreisende er opptatt av totalverdien og ikke bare prisen på hotellrommet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer