Kongefamilien:

Ari Behn ble ikke med på julegudstjenesten

Det er tradisjon at kongefamilien drar til gudstjeneste 1. juledag.

GUDSTJENESTE: Märtha Louise, Leah Isadora Behn, Dronning Sonja, Emma Talluah Behn og Kong Harald på vei inn til julegudstjeneste i Holmenkollen kapell, der deler av kongefamilien deltar på gudstjenesten førstejuledag. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
GUDSTJENESTE: Märtha Louise, Leah Isadora Behn, Dronning Sonja, Emma Talluah Behn og Kong Harald på vei inn til julegudstjeneste i Holmenkollen kapell, der deler av kongefamilien deltar på gudstjenesten førstejuledag. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Til tross for at Ari Behn (45) er skilt fra prinsesse Märtha Louise (46), feiret han likevel jul sammen med kongefamilien på Kongsseteren i går.

Hvert år er det tradisjon for kongefamilien å dra til julegudstjeneste 1. juledag, og i år var intet unntak.

Utenfor Holmenkollen kapell tidligere i dag dukket deler av kongefamilien opp. Kong Harald (80), dronning Sonja (80), Märtha Louise og to av hennes tre barn, Leah Isadora (12) og Emma Tallulah (9).

Ari Behn derimot var ikke å se.​

- Jeg er fortsatt en del av familien, har god kontakt både med kongen og dronningen, sa Behn i intervjuet med VG tidligere i år. ​

- Ettersom Maud Angelica heller ikke var å se i kirken kan det jo tenkes at hun var blitt syk og at Ari valgte å bli hos henne mens de andre gikk til gudstjeneste i Holmenkollen Kapell, forteller Se og Hørs kongeekspert Anders Stavseng til Dagbladet.

Saken fortsetter under:

Kongeeksperten tror ikke det er noen grunn til dramatikk rundt fraværet.

- Ari og kongefamilien har et tett og nært forhold, og jeg er sikker på at alt er i skjønneste orden, legger han til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer