Disse kjendisene har faktisk vært sammen:

I 1996 forlovet Brad Pitt seg med Gwyneth Paltrow. Tre år tidligere var han i et helt annet forhold - husker du med hvem?

Her er de «glemte» Hollywood-parene.

GAMMEL FLAMME: Filmstjerna Brad Pitt har vært i flere profilerte forhold - mot slutten av 1990-tallet var han eksempelvis forlovet med Gwyneth Paltrow (t.h.). Men før den tid var han sammen med en annen skuespiller - som var ti år yngre enn ham. Foto: NTB scanpix
GAMMEL FLAMME: Filmstjerna Brad Pitt har vært i flere profilerte forhold - mot slutten av 1990-tallet var han eksempelvis forlovet med Gwyneth Paltrow (t.h.). Men før den tid var han sammen med en annen skuespiller - som var ti år yngre enn ham. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Når to berømtheter blir kjærester, omtales de gjerne i vendinger som «superparet», «stjerneparet» og det mer internasjonale «power couple».

Noen Hollywood-par har gått inn i historien som ikoniske: Frank Sinatra og Ava Gardner, Humphrey Bogart og Lauren Bacall, Madonna og Sean Penn, Cher og Sonny Bono, Brad Pitt og Jennifer Aniston - for å nevne noen.

Andre kjendisromanser har vært lettere å glemme. De har kanskje vært kortvarige, svært diskrete, eller de to kjendisene har utgjort et noe umake par - framfor å være en «match made in heaven».

Årets valentinsdag er forbi, men det betyr definitivt ikke at det er for sent å mimre tilbake til noen av de mer obskure Hollywood-parene.

Salma Hayek og Edward Norton

På slutten av 1990-tallet og starten av 2000-tallet gjorde både Salma Hayek (50) og Edward Norton (47) suksess i filmbransjen. Hayek spilte i filmer som «Dogma», «Wild Wild West» og «Frida», mens Norton gjorde seg bemerket i «American History X», «Fight Club» og «25th Hour».

Fra 1999 til 2003 var de to dessuten et par, og duoen spilte mot hverandre i «Frida» fra 2002 - Hayek i hovedrollen som kunstner Frida Kahlo, Norton i rollen som Nelson Rockefeller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer