Tarantino, DiCaprio og Pitt i Cannes:

- Slik var det å jobbe sammen

Leonardo DiCaprio og Brad Pitt spiller sammen for første gang i «Once Upon A Time In Hollywood».

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD: For første gang er Hollywoods kanskje to største mannlige stjerner sammen på lerretet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CANNES (Dagbladet): - Det handler om tapet av uskyld, sier skuespiller Brad Pitt. Han spiller i Quentin Tarantinos nyeste film, «Once Upon A Time In Hollywood», som finner sted i Hollywood i 1969, på tiden da Charles Manson og sekten hans slo seg ned for på et nedlagt filmsett og begynte å legge morderiske planer. I går møtte regissøren og skuespillerne pressen.

- Det hadde vært ei tid forut for det som skjedde som bygget opp mot det. Det var fri kjærlighet, nytt håp og nye ideer, kinofilmen ble gjenskapt. Og da det skjedde det tragiske drapet på Sharon Tate og vennene hennes, er det noe ved det som skremmer folk fremdeles i dag. Det er et tankevekkende innblikk i den mørke siden av menneskenaturen, og det er tidspunktet der uskylden dør.

Mysteriet Manson

Quentin Tarantino leste seg massivt opp på Manson-familien før han satte i gang med arbeidet med filmen, men synes fremdeles det er mye som er mystisk.

- Jeg tror vi er fascinert fordi det egentlig ikke er til å tro. Jo mer du leser om det, om hvordan Charles Manson klarte å få disse unge jentene og guttene til å adlyde ham jo mer gåtefullt blir det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer