Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Hemmelig møte i Oslos underverden

Her poserer en kjent kriminell med en av toppene i den globale MC-klubben Satudarah. Politiet frykter at det var dannelsen av et nytt kriminelt nettverk i Oslo

SAMLET: Bildet viser flere personer som politiet mener er aktive kriminelle, i møte med minst tre representanter fra MC-klubben Satudarah. Foto: Privat.
SAMLET: Bildet viser flere personer som politiet mener er aktive kriminelle, i møte med minst tre representanter fra MC-klubben Satudarah. Foto: Privat. Vis mer

Tidlig i februar i år møtte en 33-åring fra Vestli, med fortid fra Oslo-gjengen Young Guns, med en toppleder i den globale MC-klubben Satudarah. De spiste middag på den søndagsåpne kafeen i underetasjen på Linderud senter øst i Oslo.

Har du tips i denne saken? Send mail til onm@dagbladet.no

I tillegg skal personer fra gjengmiljøer på Stovner, Vestli og Tøyen ha vært med på middagen. Tilsammen skal rundt 150 personer ha vært til stede.

Etter møtet samlet et femtitalls personer seg i trappa utenfor senterkafeen, noen dro parkasen over hodet og dekket ansiktet med skjerf og stilte seg opp for fotografen som dokumenterte det med mobiltelefonen sin, før de forlot senteret.

I midten, foran på bildet, står 33-åringen som har narkotika, vold, kidnapping, brudd på våpenloven og ran på rullebladet. I tillegg ble han varetektsfengslet etter skyteepisoden mot Calles Mat og Vinhus i desember i fjor. Ifølge politiet kan formålet med møtet på Linderud ha vært å lage en allianse.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?