Corona-krise for Sverige:

Krise: - Hardt slag

Først måtte Zlatan Ibrahimović melde forfall til EM, og i går ble det klart at to nye svenske stjerner måtte gjøre det samme.

HARDT SLAG: Dejan Kulusevski blir et stort savn for Sverige. Foto: AFP/Jonathan NackstrandClick to add image caption
HARDT SLAG: Dejan Kulusevski blir et stort savn for Sverige. Foto: AFP/Jonathan NackstrandClick to add image caption Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er uten tvil et hardt slag for Sverige, sier Serie-A ekspert Even Braastad, om forfallene, til Dagbladet.

Sverige er godt i gang med forberedelsene til EM. Neste mandag venter Spania i deres første kamp i mesterskapet.

Men oppladningen har ikke gått helt svenskenes vei.

I går ble det klart at både Juventus' Dejan Kulusevski, og Bolognas Mattias Svanberg hadde testet positivt for coronaviruset. De to spillerne er nå isolert fra resten av troppen. Fra før har Zlatan Ibrahimovic meldt forfall grunnet skade.

Stort tap

Både Svanberg og Kulusevski har gjort sakene sine bra i Serie A denne sesongen. Strive-kommentator og Serie-A ekspert, Even Braastad, mener at tapet av sistnevnte spesielt, er dårlige nyheter for Sverige.

- Fra før er Zlatan ute, og nå glipper Kulusevski. Kulusevski er, i tillegg til å gjøre grovjobben uten ball, en skapende kraft offensiv, sier Braastad og fortsetter:

- Man så det kanskje oftere i Parma enn man har gjort i Juventus, men få er bedre å ha i laget om planen er å kontre, enn Dejan Kulusevski, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer