Mari Eide falt kanskje fra OL-plass i sprint:

Oppløst i tårer etter NM-fall: - Jeg tenkte jeg trengte litt flaks i dag

Mari Eide håper på siste OL-sjanse i Planica.

KNUST: Mari Eide fikk trøst av mor etter fallet i kvartfinalen i dag. I forgrunnen går samboer Anders Gløersen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KNUST: Mari Eide fikk trøst av mor etter fallet i kvartfinalen i dag. I forgrunnen går samboer Anders Gløersen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAMAR/OSLO (Dagbladet): Det er et skikkelig bikkjeslagsmål blant de norske langrennsdamene om å få gå sprinten i OL.

Der soleklare kandidater som Astrid Uhrenholdt Jacobsen har sagt at hun ikke skal gå den, og Marit Bjørgen teller på knappene om hun vil, er det vidåpent om den fjerde og siste plassen på laget.

Før dagens NM-sprint sto den kampen først og fremst mellom Kathrine Harsem, Anna Svendsen og Mari Eide.

Eide ledet sitt kvartfinaleheat og så ut til å ha full kontroll på semifinaleplassen da hun plutselig falt i en nedoverbakke.

Vet ikke hva som skjedde

Med seg i fallet gikk sannsynligvis OL-plassen, da både Svendsen og Harsem tok seg til finalen.

Eide var utrøstelig i løypa etter fallet, og fikk trøst av både landslagets rekrutt-trener, mor og samboer før hun møtte pressen.

- Jeg vet ikke hva som skjedde. Jeg tror bare skiene kryssa, og så lå jeg plutselig på bakken der. Det skjedde veldig fort, og det var litt frustrerende, sier Eide til Dagbladet.

- Du så sprek ut?

- Jeg har egentlig vært forkjøla hele uka og har ligget på sofaen, så jeg flyter egentlig veldig bra på et overskudd. Prologen var litt trå, men nå hadde jeg veldig gode ski. Jeg skulle spare litt krefter opp den siste bakken så jeg hadde noe å spa på med inn på oppløpet. Nå kom jeg aldri dit ...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer