<strong>15 BILER TESTET:</strong> Godt lys, god varme i kupeen, gode bremser og sikre kjøreegenskaper er noen viktige egenskaper for oss som kjører bil under arktiske forhold. Vi har testet alt.Totalt har vi med 15 biler med bensin- eller dieselmotor i denne vintertesten, som er den mest omfattende i sitt slag i verden. <br>Foto: Markus Pentikainen
15 BILER TESTET: Godt lys, god varme i kupeen, gode bremser og sikre kjøreegenskaper er noen viktige egenskaper for oss som kjører bil under arktiske forhold. Vi har testet alt.Totalt har vi med 15 biler med bensin- eller dieselmotor i denne vintertesten, som er den mest omfattende i sitt slag i verden.
Foto: Markus Pentikainen Vis mer

STOR, EKSKLUSIV VINTERBILTEST:

Vinneren får full score på kjøre­egenskaper

I det som er den mest omfattende testen av sitt slag i verden, har vi funnet ut hvilken bil som klarer seg best under tøffe, norske vinterforhold. Vinneren utmerket seg med full score på kjøreegenskaper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer