Enrique Iglesias og Anna Kournikova:

Deler sjeldne bilder av tvillingene

Enrique Iglesias og Anna Kournikova er kjent for å verne om barnas privatliv, men nå overrasker paret med nye bilder.

TREBARNSFORELDRE: Anna Kournikova og Enrique Iglesias har vært sammen en årrekke, men har alltid vernet godt om privatlivet sitt. Foto: Hoo-Me/Mediapunch/REX/NTB
TREBARNSFORELDRE: Anna Kournikova og Enrique Iglesias har vært sammen en årrekke, men har alltid vernet godt om privatlivet sitt. Foto: Hoo-Me/Mediapunch/REX/NTB Vis mer
Publisert

Stjerneparet Enrique Iglesias (46) og Anna Kournikova (40) ble i løpet av tre små år trebarnsforeldre.

Først kom tvillingene Lucy og Nicholas (4) til verden desember 2017, og to år seinere, i fjor vinter, så datteren Mary (1) dagens lys.

Kournikova og Iglesias har vært et par siden 2001, og er kjent for å verne svært godt om privatlivet sitt. Nyheten om familieforøkelsen i 2017 kom imidlertid som en stor overraskelse, da ingen engang visste at de ventet barn. Paret hadde nemlig klart å skjule graviditeten med tvillingene for omverdenen gjennom hele svangerskapet.

Naturlig nok er ikke trebarnsforeldrene de som deler mye om barna i offentligheten eller på sosiale medier.

GRAVID: Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», forteller hvorfor hun ikke liker å være gravid. Video: Rød Løper Vis mer

Nå har de imidlertid gjort et unntak, til stor glede for fansen, og delt en oppdatering av tvillingene. Det gjorde Kournikova på Instagram i anledning deres fireårsdag:

Til bildene har den stolte trebarnsmoren enkelt og greit skrevet «4!». Under innleggene har også deres far, Iglesias, lagt ved en rekke røde hjerter.

I flere år har det vært spekulert i om duoen har giftet seg, men ettersom de liker å holde kortene tett til brystet, så har ingen av dem foreløpig bekreftet dette.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

- Har blitt mer ansvarlig

Den spanske artisten har tidligere uttalt at han håper å bli en «kul» far, men at han samtidig har blitt mer voksen etter at tvillingene kom til verden.

- Å være pappa er en av de beste følelsene i verden. Jeg har blitt mer ansvarlig. Jeg kjører saktere, og tenker over dumme ting før jeg gjør dem, har han sagt i et intervju med ITV i 2018, ifølge E! Online.

Etter at han ble far igjen i slutten av januar 2020, uttalte sangstjernen for øvrig at han elsket livet med en ny baby i hus:

- Jeg sover ikke, men jeg har det supert! Jeg mener, jeg ville ikke byttet det med noe som helst i verden, sa han til Entertainment Tonight i mars 2020.

I samme intervju avslørte han også at han er svært involvert i både bleieskift og mating.

Iglesias og Kournikova møttes for første gang i 2001 under innspillingen av artistens musikkvideo til låta «Escape». Etter hvert begynte de også å date og i dag har de vært sammen i 20 år.

Til tross for at duoen det siste året har åpnet litt mer opp om hverdagen med barna, så har de bare delt et eneste bilde av seg selv hvor de stiller opp sammen. Og det var i 2016.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer