Norges håp i Eurovision 2017:

Jowst om artistlivet: - Det er minus på Mastercardet og jeg skylder samboeren penger

Joakim With Steen og Aleksander Walmann kjenner godt de økonomiske utfordringene ved artistlivet. 

KLARE FOR KIEV: Tirsdag 2. mai reiste Jowst, Joakim With Steen (t.v.) og Aleksander Walmann til Kiev for å friste lykken i Eurovision Song Contest. Dagbladet møtte dem på Filipstadkaia i Oslo like etter påske. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KLARE FOR KIEV: Tirsdag 2. mai reiste Jowst, Joakim With Steen (t.v.) og Aleksander Walmann til Kiev for å friste lykken i Eurovision Song Contest. Dagbladet møtte dem på Filipstadkaia i Oslo like etter påske. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I midten av mars ble det avgjort at det er Joakim With Steen (27) og Aleksander Walmann (31) som er Norges bidrag til Eurovision Song Contest i år, med låta «Grab The Moment».

Tirsdag satte de seg på flyet til Kiev i Ukraina, for å forberede seg til semifinalen 11. mai.

Duoen, som går under With Steens artistnavn Jowst, ble ikke kjent før januar i år, men de to har drevet med musikk på hver sin kant i flere år.

Etter Melodi Grand Prix-seieren har de reist rundt i Europa på Eurovision-promotering, der de har opplevd alt fra absurde talkshow i Latvia til overbegeistrede fans.

Ikke råd til ordentlig middag

Fram til nå har Jowst-låta solgt til gull, og nylig passerte den tre millioner avspillinger på musikkstrømmetjenesten Spotify.

Steen og Walmann beskriver tida etter MGP som «tre, fire måneder stappa inn i én måned», og de er klare på at de er takknemlige for den posisjonen de har kommet i. Det har nemlig ikke vært skyss i sorte BMWer, hotellopphold og reiser til både Amsterdam, London og Israel som har gjeldt tidligere.

- Det har jo vært ris med grillkrydder på i noen gode perioder, sier Walmann om tida etter at han virkelig valgte å satse på musikken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer