«Hver gang vi møtes»:

­Knust av NRK

Over en halv million fikk med seg premieren av «Hver gang vi møtes». Det var likevel ikke nok.

DELTAKER: Bjørn Eidsvåg er en av årets artister i «Hver gang vi møtes». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
DELTAKER: Bjørn Eidsvåg er en av årets artister i «Hver gang vi møtes». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert

I går kveld var det Bjørn Eidsvågs (68) tur til å være hedersgjest, da «Hver gang vi møtes» endelig rullet i gang en ny sesong av det familievennlige sangprogrammet.

Fredrik Auke (32), bedre kjent under artistnavnet «Freddy Kalas», hadde fått i oppdrag å åpne det ærefulle ballet, og leverte et forrykende show som fikk Eidsvåg til å reise seg og danse.

Premieren av det joviale sangprogrammet var i år på en søndag, og ikke en lørdag som det har vært de foregående sesongene.

Likevel var det over en halv million nordmenn som fikk med seg åpningen av det folkekjære programmet, viser ferske tall fra TV 2.

«HVER GANG VI MØTES»: Bjørn Eidsvåg fikk innhold fjernet fra egen episode. Reporter: Katrine Bjelke / Celina Morken. Video: TV 2 Vis mer

Selv om seertallene ikke er til å kimse av, ble de likevel fullstendig knust av NRKs storsatsning, «Mesternes Mester» - som også hadde premiere søndag kveld.

Til sammenligning hadde NRK-programmet i overkant av en million seere på gårsdagens premiere - og Hver gang vi møtes ble dermed fullstendig knust i kampen om kanalene.

Doblet antall seere

Ifølge ferske tall fra NRK, viser det seg at rett over 1 million nordmenn satt benka foran TV-skjermene for å få med seg konkurranseprogrammet.

- «Mesternes mester» står seg veldig bra, og har hatt en jevn økning i strømmetjenesten NRK TV de siste årene. Her vil nok tallene også fortsette å øke utover., skriver medieanalytiker Maren Eline Fossan i en mail til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer