Kong Harald:

Kongens NM-besøk vekker oppsikt: - Han ser kul ut

Ankom ski-NM i Moon Boots.

VEKKER OPPSIKT: Nok en gang får kong Harald oppmerksomhet for sin vinterbekledning. Denne gang for hans moteriktige, nye sko. Foto: NTB Scanpix
VEKKER OPPSIKT: Nok en gang får kong Harald oppmerksomhet for sin vinterbekledning. Denne gang for hans moteriktige, nye sko. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag formiddag var en hel skinasjon klistret foran skjermene for ski NM på Meråker, der det blant annet er ventet stor spenning til VM-uttaket som blir offentliggjort seinere i ettermiddag.

Selv om de fleste øyne var rettet mot skistjernene som blant andre Therese Johaug (30), Emil Iversen (27) og Johannes Høsflot Klæbo (22), var det imidlertid en helt annen mann som stjal oppmerksomheten.

På den røde løperen, på vei inn til skianlegget, dukket kong Harald (81) opp i et noe oppsiktsvekkende skotøy som får ekspertene til å le. Der troppet han nemlig opp i Moon Boots.

Du har kanskje sett dem før? Spesielt på 80- og 90-tallet var dette sko flere hadde på føttene.

Tilbake i motebildet

Ifølge moteekspert og Melk og Honning-redaktøren, Ida Elise Eide Einarsdóttir, er skotøyet tilbake for fullt. Noe man også tydelig kan se i sosiale medier, der influensere og bloggere reklamerer stort for måneskoene man kanskje skulle tro hadde hatt sine glansdager.

- Selskapet bak kan melde om en 100 prosent økning i salg, og skoen er tatt inn hos forhandlere som Net-a-Porter og Asos. Enda et slags gufs fra 90-tallet som med jevne mellomrom dukker opp i motebildet, og så klart både varmt og praktisk på føttene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer