Naken Frp-politiker

- Sexistisk, kvinnefiendtlig og unødvendig

Nakenbilde og krav om «ordførerpupp» skaper valgkampbråk.

NAKENBILDE: Et nakenbilde av Frp-politiker og ordførerkandidat i Fauske, Kassandra Petsa, i Avisa Nordland har skapt reaksjoner etter at avisas kulturkommentartor ironiserte rundt nakenhet og klikktall. Foto: Hanne Kristin Breivik/Privat
NAKENBILDE: Et nakenbilde av Frp-politiker og ordførerkandidat i Fauske, Kassandra Petsa, i Avisa Nordland har skapt reaksjoner etter at avisas kulturkommentartor ironiserte rundt nakenhet og klikktall. Foto: Hanne Kristin Breivik/Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den frittalende ordførerkandidaten Mimir Kristjansson for Rødt i Stavanger reagerer sterkt på en kommentar i Bodø-avisa AN (Avisa Nordland).

- Sexistisk, kvinnefiendtlig og unødvendig, mener Mimir Kristjansson.

- Hva i alle dager!

Under tittelen «Mer ordførerpupp, takk!», ledsaget av et nakenbilde av Frp-politiker Kassandra Petsa i nabokommunen Fauske, skriver avisas kulturleder Helge Grønmo en forsøksvis ironisk kommentar om kropp og politikk.

Onsdag kveld smalt det fra Kristjansson, aktuell som ordførerkandidat for Rødt i Stavanger, på Facebook:

- Hva i alle dager er dette? Her skriver en mann som påstår han er «kulturleder» i Avisa Nordland en kommentar hvor han oppfordrer kvinnelige ordførerkandidater til å kle mer av seg i valgkampen.

«Puppen til Kassandra»

I kommentaren skriver Grønmo blant annet: «Det er grenser for hvor mye et fotografi tåler. Jeg kan avsløre at puppen til Kassandra endte opp i et kaos av piksler på 600 prosent forstørrelse.»

- I sitt utspill i Avisa Nordland forsøker Grønmo seg på ironi og humor, men ender opp med å forsterke det man prøver å latterliggjøre, sier Kristjansson til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer