Ekspertenes analyse av sju trenddietter:

Slik velger du dietten som passer for deg

Vi har samlet et knippe trendy dietter som lover deg å gå ned opptil flere kilo i løpet av en kort periode, og fått ekspertens råd om hva som funker - og ikke.

NED I VEKT MED TRENDMAT: Det bugner av dietter som kommer og går, og som lover at du går ned flere kilo i løpet av kort tid. Hva mener egentlig ekspertene om trenddiettene? Foto: Dean Drobot / Shutterstock / NTB scanpix
NED I VEKT MED TRENDMAT: Det bugner av dietter som kommer og går, og som lover at du går ned flere kilo i løpet av kort tid. Hva mener egentlig ekspertene om trenddiettene? Foto: Dean Drobot / Shutterstock / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Å hoppe på en ny diett fordi den lover at du passer i bikinien innen to uker, kan virke fristende. Du skal jo bare kutte ut brød, ris og pasta. Og øl, is og pølser. Og så må du trene hver dag, da. Men det greier jeg vel, tenker du kanskje?

Du har sikkert hørt ordet «trenddiett» flere ganger. En trend betyr «det som er på moten», og ofte er dietten i vinden kun en kort periode. Dietten kan love deg å gå ned fem kilo i løpet av ei uke, gi deg magemuskler om du spiser haugevis av proteiner, eller rense kroppen ved kun å drikke grønn juice.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer