Kastet i vannet - døde

En 17-åring omkom og flere ble skadd i en båtkrasj i Miami søndag.

OMKOM: Luciana Fernandez døde etter at en båt med 14 personer krasjet i Florida. Foto: Our Lady of Lourdes Academy
OMKOM: Luciana Fernandez døde etter at en båt med 14 personer krasjet i Florida. Foto: Our Lady of Lourdes Academy Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag traff en 29-foter en kanalmarkør og alle passasjerer ble kastet ut av båten og havnet i vannet, skriver NBC News, som siterer Floridas fisk- og friluftslivskommisjon.

- Alle 14 passasjerer, inkludert 12 ungdommer og to voksne, ble kastet ut av fartøyet. Forbipasserende og redningsmannskap hentet dem opp av vannet og fraktet dem til sykehus, skriver de i en rapport om ulykken.

Sju personer ble skadd i ulykken, hvorav fire tenåringsjenter ble hardt skadd. En av dem var Luciana Fernandez (17), som døde av skadene dagen etter, skriver Yahoo.

GÅR GALT: Under en nyhetssending for 2 News Oklahoma går det galt for anker Julie Chin. I introduksjonen sliter hun med å finne ordene og får ikke ut hele setninger. Dette viste seg og ikke være en tabbe. Video: 2 News Oklahoma. Vis mer

Skolen til Fernandez skriver på Facebook at er i dyp sorg. Videre skriver de at 17-åringen var «en glede for alle som kjente henne», og at hun var kjent for sitt smil og store personlighet.

- Vår dypfølte kondolanse går til Lucys foreldre og yngre bror. Lucy, må du og ditt vakre smil hvile i evig fred, skriver de.

Ulykken skal ikke være alkoholrelatert - og det er for tidlig å fastslå årsaken, opplyser en talsperson for kommisjonen i Florida, Arielle Callender, til Yahoo.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer