NEKTER Å DRA: Bastian Schweinsteiger. Foto by Matt McNulty / JMP / REX / Shutterstock 
NEKTER Å DRA: Bastian Schweinsteiger. Foto by Matt McNulty / JMP / REX / Shutterstock Vis mer

Ryktebørs: Klubben vil betale ham ut, men United-floppen nekter å dra

Her er dagens ryktebørs.

United-flopp Bastian Schweinsteiger nekter å forlate Manchester. The Sun skriver at klubben må betale 14 millioner pund for å løse tyskeren fra kontrakten som binder han til Old Trafford de neste to årene. Forrige sesong var tyskeren skadeplaget og hadde problemer med å tilpasse seg farten i Premier League, likevel ønsker han å bli i klubben. Paris Saint-Germain følger situasjonen nøye og står klare til å hente tyskeren dersom han forlater United.

Borussia Dortmund har hatt mange spillere linket bort fra klubben og ser nå etter forsterkninger. Franske L'Equipe skriver at klubben ønsker å hente Moussa Sissoko fra Newcastle etter at franskmannen gjorde et godt EM for vertsnasjonen. En annen spiller som interesserer tyskerne er sveitsiske Xherdan Shaqiri. Det er Stoke Sentinel som skriver at tyskerne vurderer Shaqiri som en erstatter for Henrikh Mkhitaryan. Stoke kan komme til å selge spilleren dersom det kommer inn et godt bud.

Middlesbrough er nær en overgang for Neven Subotic og Gaston Ramirez. Subotic kommer fra Borussia Dortmund, mens Ramirez har vært på lån i klubben fra Southampton. Begge spillerne skal være enige med klubben, men det gjenstår å se om spillerne får arbeidstillatelser ifølge Gazette Live. En annen spiller som er nær en overgang til Boro er Valencia-forsvarer Antonio Barragan. Barragan skal igjennom medisinske tester innen de neste 24 timene og vil bli klubbens sjette signering i sommer melder Daily Mail.

Joshua Kimmich imponerte i sitt første mesterskap for Tyskland, og tidligere manager Pep Guardiola skal være ivrig etter å hente unggutten til Manchester City. Daily Mail melder at Guardiola ser tyskeren som en naturlig arvtager etter Pablo Zabaleta. Kimmich ble hentet til Bayern München av spanjolen i fjor, og fikk et sterkt bånd med manageren som har uttalt at «Kimmich er som en sønn for ham».

Liverpool må jobbe raskt dersom Mario Balotelli skal flytte til Kina. Spillerens representanter har vært i kontakt med flere kinesiske klubber, men avtalen må gå i orden i løpet av dagen ettersom det kinesiske overgangvinduet stenger i dag. Liverpool er ikke interessert i å beholde spissen som nettopp har returnert fra et låneopphold hos AC Milan. Ifølge Daily Express kan Liverpool tjene tilbake pengene de brukte på italieneren i 2014 dersom de selger til en kinesisk klubb.

Carlos Bacca tiltrekker seg oppmerksomhet fra klubber over hele Europa. AC Milan-spissen har lenge vært et mål for West Ham, men nå planlegger Arsenal å kapre overgangen melder Gazzetta World. Bacca har vært i kontakt med West Ham, men Arsenal håper at hans ønske om å spille i Champions League kan lokke ham til Emirates. Ifølge Goal har Bacca uttalt:
- Det er tilbud fra klubber i England, Spania, Italia, Frankrike og Tyskland. Vi har tid og vi er rolige. Representantene mine snakker med andre klubber og med Milan.

Andre rykter:

- Emanuele Giaccherini er klar for Napoli og det forventes at avtalen offentliggjøres i løpet av kort tid. (ESPN)

- Chelsea har ingen planer om å selge Nemanja Matic til tross interesse fra Manchester United og Juventus. (Daily Mail)

- Dimitri Payet har bekreftet at han blir i West Ham og at det er 100% sikkert. (The Sun)

- Juventus vurderer å hente Gonzalo Higuain fra Napoli som erstatter for Alvaro Morata. (Gazzetta World)

- Arsene Wenger har bedt Joel Campbell å finne seg en ny klubb – Valencia skal være interessert i spissen. (Daily Star)

- Leicester har lagt inn et bud på 15 millioner pund for Burnleys Michael Keane. (Metro)

- Eintracht Frankfurt er interessert i Manchester Uniteds Guillermo Varela. (Kicker – tysk)

- Burnley jakter Derbys midtbanespiller Jeff Hendrick (Daily Mirror)

- Tottenham har kastet seg inn i kampen om Georginio Wijnaldum. (Daily Mail)