VENTER BARN: John Arne Riise og kona Louise Angelica Riise avslører at de venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: John Arne Riise og kona Louise Angelica Riise avslører at de venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Louise Angelica og John Arne Riise:

Avslører babynyhet

Blir foreldre for første gang sammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Helt siden den tidligere fotballspilleren John Arne Riise (38) og bloggeren Louise Angelica Riise (29) giftet seg i mai 2014, har de snakket åpent om at de gjerne ønsker seg barn sammen.

Det har imidlertid ikke vært like enkelt. I 2016, da ekteparet var med i TV 2-programmet «Bloggerne», kunne de innrømme at de slet med å oppfylle drømmen om familieforøkelse.

Nå har imidlertid babylykken snudd. Til Se og Hør kan Riise-paret bekrefte at de venter sitt første barn sammen.

- Vi er vanvittig glade. Dette betyr endeløst mye for Louise og meg, sier John Arne Riise til Se og Hør.

Fra tidligere ekteskap har John Arne Riise tre barn. En datter fra sitt første ekteskap med Guri Havnevik, og to barn med ekskona Maria Elvegård Riise. Den kommende babyen blir Louise Angelicas første barn.

- Aldri vært lykkeligere

Overfor Se og Hør kan ekteparet røpe at det nye familiemedlemmet er ventet i august.

- Det er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg har aldri vært mer lykkelig enn jeg er akkurat nå. Vi gleder oss til at små barneføtter skal løpe rundt i det nye huset. Livet får en helt ny start for oss, sier Louise Angelica til Se og Hør.

Sterilisering

At John Arne Riise venter sitt fjerde barn, kan han imidlertid ikke ta for gitt. I sin selvbiografi, som han lanserte i 2017, avslørte han nemlig at han vurderte å sterilisere seg etter sin andre skilsmisse. I boka står det skrevet at han hadde skyldfølelse overfor barna.

TÅREVÅT AVSKJED: I «Bloggerne»-episoden skal John Arne Riise ta avskjed med kjæresten sin. Da tar følelsene overhånd. Video: TV 2 / Mastiff Vis mer

Da han møtte Louise Angelica, la han imidlertid tanken om sterilisering på hylla.

«Jeg visste at jeg elsket henne, jeg visste at hun var tjueen, og hun hadde sagt hun ville ha barn en gang i framtida. Jeg husker at jeg avbestilte timen hos steriliseringsklinikken. Vi prøver å få barn, Louise og jeg», skriver han i boka.

- Eneste som mangler

Som nevnt har Louise Angelica og John Arne Riise tidligere vært åpen om at de gjerne ønsker seg barn.

Under Bloggerne-sesongen i 2017 uttalte Louise Angelica at det eneste som mangler i livet hennes, er en liten baby.

- Nå er på en måte det siste som mangler en liten baby eller to. Det er det eneste jeg føler mangler i livet, sa hun ærlig til kameraet.

I et intervju med Dagbladet i 2016 kunne den tidligere fotballspilleren også fortelle at han gjerne ønsker seg flere barn. Nå som fotballskoene er satt på hylla, får han også mer tid til overs.

Saken fortsetter nedenfor.

SNART FORELDRE: John Arne Riise giftet seg med Oslo-jenta Louise Angelica i Nordberg kirke våren 2014. Nå blir de foreldre sammen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
SNART FORELDRE: John Arne Riise giftet seg med Oslo-jenta Louise Angelica i Nordberg kirke våren 2014. Nå blir de foreldre sammen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

- Jeg har mye å ta igjen som pappa. For alle tre. Dette gjelder både Ariana, Emma og Patrik. Jeg elsker barna mine, det må ingen tvile på, og de vet at jeg kommer til å stille opp for dem mer i framtida, har han tidligere uttalt til Dagbladet.

Starter på nytt

I fjor ble det kjent at ekteparet selger huset i Ålesund, og returnerer til Østlandet. I et intervju med Se og Hør kunne Riise avlsøre at de har fått en ny adresse i Drammen.

Saken fortsetter nedenfor.

I forbindelse med lansering av ny "Bloggerne"-sesong, intervjues Louise Angelica og John Arne Riise om barn. Vis mer

- Vi har foreløpig kjøpt en idyllisk tomt i nærheten av sentrum og elva. Jeg har alltid likt Drammen og Buskerud, sa han.

- Dette er midt i blinken for oss. Vi er nær familien, Oslo og jobb. Da vi kom over denne tomten, var det kjærlighet ved første blikk.

Han fortalte også at han og kona ønsket et rolig nabolag med nærhet til skole og barnehager når de nå flytter østover.

På nyåret ble det kjent at John Arne Riise blir sportsdirektør i Birkirkara FC.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer