Porto Cervo:

Yacht-dødsfall i turistparadis

En mann mistet livet og seks ble skadet da en luksusyacht skal ha forsøkt å unngå kollisjon med en annen båt.

BÅTULYKKE: En britisk mann er død og seks andre personer er skadet etter at en luksusyacht krasjet nær Porto Cervo på Sardinia. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB
BÅTULYKKE: En britisk mann er død og seks andre personer er skadet etter at en luksusyacht krasjet nær Porto Cervo på Sardinia. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Øst på Sardinias glamorøse kyststripe Costa Smeralda ligger den innbydende badebyen Porto Cerva.

Med sine vakre strender og luksuriøse feriesteder er det et populært reisemål for de rike og berømte. Marinaen er ofte fylt med et stort antall yachter i millionklassen.

Søndag kveld ble idyllen brutt av en ulykke som skulle få fatale konsekvenser, da en 21 meter lang luksusyacht krasjet inn i berget nær Porto Cervo.

Sto ikke til å redde

Ifølge The Independent mistet en britisk, 63 år gammel mann livet i ulykken. Vedkommende skal ha vært eieren av yachten.

63-åringen var bevisstløs da Kystvakten kom fram til ulykkesstedet.

Skadene skulle imidlertid vise seg å være fatale. Ifølge lokale medier døde mannen kort tid etter at redningen var på plass.

Ytterligere seks personer som befant seg om bord i båten, ble skadet. For to av personene ble skadene vurdert som alvorlige og de skal ha blitt fraktet til sykehus.

Forsøkte å unngå ulykke

Hendelsen skal ifølge The Independent ha inntruffet mens yachten seilte forbi Li Nibani-øyene som ligger utenfor Porto Cervo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer