Harington sjekket inn på rehabilitering

Game of Thrones-stjerna Kit Harington (32) tilbringer tid på et behandlingssenter på grunn av utmattelse, stress og alkoholbruk, skriver flere medier.

PÅ REHABILITERING: Det melder Kit Haringtons representat i en uttalelse. Foto: Angela Weiss / AFP
PÅ REHABILITERING: Det melder Kit Haringtons representat i en uttalelse. Foto: Angela Weiss / AFPVis mer

- Kit har bestemt seg for å utnytte denne pausen mellom jobber til å tilbringe tid på et behandlingssenter for å jobbe med noen personlige problemer, sier en av Haringtons representanter i en uttalelse til Reuters.

Det skal altså ifølge nyhetsbyåret dreie seg om stress, utmattelse og alkoholbruk.

Kit Harington ble berømt nærmest over natta da han medvirket i den enormt populære tv-serien Game of Thrones - der seriens aller siste episode ble sendt for litt over ei uke siden.

Harington skal ha lagt seg inn på rehabilitering noen uker i forkant.

Åpen om problemer

Dagbladet har tidligere skrevet om Haringtons åpenhet rundt problemene med å takle berømmelsen.

- Det var tider der jeg var en drittsekk, egoistisk og alt for selvsentrert. Men jeg var omringet av folk som satte meg på plass, og som lot meg få høre sannheten, sier Harington til avisa.

Han innrømmet videre at han måtte til psykolog for å takle problemene. Han har også snakket åpent om sesong fem og seks, og at det var en påkjenning for ham. Han mente presset av å være en av hovedpersonene i en så populær tv-serie var «helt forjævlig skremmende».

- Det var ikke en bra tid for meg. Jeg følte at jeg måtte føle at jeg var verdens heldigste person, men egentlig var jeg veldig sårbar. Jeg startet i terapi. Jeg var utrolig bekymret for om jeg i det hele tatt var en skuespiller som kunne spille, fortsetter 32-åringen.

Fant kjærligheten

At Harington kjente på et press, er ikke så rart. Ifølge The New York Times så i snitt mer enn 30 millioner mennesker hver episode av «Game of Thrones» sesong 7 tilbake i 2017.

Kit Harington har også innrømmet at han gråt da han leste manuset for den aller siste Game of Thrones-episoden.

På Game of Thrones-settet fant han kjærligheten. Omtrent ett år etter at han forlovet seg med motspiller Rose Leslie (32), giftet de seg i Rayne Church i Aberdeenshire i Storbritannia.

Kit Harington er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, og har ikke ønsket å si så mye om forholdet til skuespillerkollegaen. I et intervju med Elle lettet han imidlertid på lokket.