Joakim Karlsen i «Paradise Hotel» 2018:

Måtte sjekke ut av «Paradise Hotel»: - Har fått masse kritikk

20-åringen er ikke bitter.

FØLSOMT: Det ble tårevått for Joakim Karlsen da han innså at han måtte reise fra sine nye venner på tv-hotellet. Foto: TV3
FØLSOMT: Det ble tårevått for Joakim Karlsen da han innså at han måtte reise fra sine nye venner på tv-hotellet. Foto: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg skjønte ganske tidlig at det var jeg som kom til å ryke i kveld. Jeg skjønte at det kom en tvist, sier Joakim Karlsen (20) til Dagbladet.

Denne uka er det «Game of Thrones»-tema på «Paradise Hotel», og i likhet med handlingen i den populære tv-serien, må deltakerne kjempe med nebb og klør for å overleve på hotellet.

I kveldens episode fikk Mjøndalen-gutten Marius Pettersen (21), som ble årets første deltaker til å sjekke ut, en ny sjanse i konkurransen.

Men som lojale «Paradise»-seere vet, må som regel en annen deltaker sjekke ut når en ny gjest sjekker inn.

For bergenseren Joakim Karlsen gikk det ikke helt veien, da Leo Faa (21) måtte sende hjem en av deltakerne.

Gruppa var nemlig inndelt i to forskjellige lag, eller «hus», denne uka. Da Erik Anders Sæter (21) ble utnevnt som konge, måtte noen på det andre laget sendes hjem.

Joakim Karlsen erkjenner overfor Dagbladet at han har surret mye fram og tilbake i spillet, og er derfor ikke bitter over at Faa valgte å sende ham hjem.

- Dette var helt klart min egen skyld. Leo gjorde det som var best for sin egen del, og jeg hadde nok gjort det samme selv, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer