Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Joakim Karlsen i «Paradise Hotel» 2018:

Måtte sjekke ut av «Paradise Hotel»: - Har fått masse kritikk

20-åringen er ikke bitter.

FØLSOMT: Det ble tårevått for Joakim Karlsen da han innså at han måtte reise fra sine nye venner på tv-hotellet. Foto: TV3
FØLSOMT: Det ble tårevått for Joakim Karlsen da han innså at han måtte reise fra sine nye venner på tv-hotellet. Foto: TV3 Vis mer

(Dagbladet): - Jeg skjønte ganske tidlig at det var jeg som kom til å ryke i kveld. Jeg skjønte at det kom en tvist, sier Joakim Karlsen (20) til Dagbladet.

Denne uka er det «Game of Thrones»-tema på «Paradise Hotel», og i likhet med handlingen i den populære tv-serien, må deltakerne kjempe med nebb og klør for å overleve på hotellet.

I kveldens episode fikk Mjøndalen-gutten Marius Pettersen (21), som ble årets første deltaker til å sjekke ut, en ny sjanse i konkurransen.

Men som lojale «Paradise»-seere vet, må som regel en annen deltaker sjekke ut når en ny gjest sjekker inn.

For bergenseren Joakim Karlsen gikk det ikke helt veien, da Leo Faa (21) måtte sende hjem en av deltakerne.

Gruppa var nemlig inndelt i to forskjellige lag, eller «hus», denne uka. Da Erik Anders Sæter (21) ble utnevnt som konge, måtte noen på det andre laget sendes hjem.

Joakim Karlsen erkjenner overfor Dagbladet at han har surret mye fram og tilbake i spillet, og er derfor ikke bitter over at Faa valgte å sende ham hjem.

- Dette var helt klart min egen skyld. Leo gjorde det som var best for sin egen del, og jeg hadde nok gjort det samme selv, sier han.

TUNGT VALG: Det var Leo Faa som måtte ta den vanskelige avgjørelsen i kveldens episode. Foto: NTB scanpix
TUNGT VALG: Det var Leo Faa som måtte ta den vanskelige avgjørelsen i kveldens episode. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ble lei meg

Selv om 20-åringen tidlig klarte å tenke seg fram til utfallet i kveldens episode, legger han ikke skjul på at det ble en følsom affære.

- Det er klart at jeg ble lei meg. Det var vanskelig å dra fra alle, spesielt fordi man føler at man ikke får sagt ordentlig farvel. Man er jo med disse menneskene døgnet rundt i flere uker, så man blir veldig knyttet til hverandre, sier han og legger til:

- Det var spesielt vanskelig å dra fra Julie, Ingrid, Leo og Kristian.

SPENNING: Karoline Sophie Antonsen, Marius Pettersen, Ingrid Aguiluz, Newa Reza og Joakim Karlsen ventet i spenning for å få beskjed om de fikk bli på hotellet eller ei. Foto: TV3
SPENNING: Karoline Sophie Antonsen, Marius Pettersen, Ingrid Aguiluz, Newa Reza og Joakim Karlsen ventet i spenning for å få beskjed om de fikk bli på hotellet eller ei. Foto: TV3 Vis mer

I løpet av de siste ukene har Karlsen fått mye kritikk fra de andre deltakerne fordi han har spilt i forskjellige allianser.

Til Dagbladet forklarer han at også seerne har vært misfornøyde med en rekke valg han har tatt i sin tid inne på tv-hotellet.

- Jeg har fått masse kritikk. Det har gått så langt at jeg får drapstrusler. Folk er blant annet sure fordi jeg var med å sende hjem Carl Aksel og Ine. Jeg bryr meg heldigvis ikke om de stygge meldingene. Jeg pleier bare å svare noe hyggelig tilbake, sier Karlsen.

IKKE BITTER: 20-åringen forklarer at han ikke er bitter etter å ha blitt sendt ut av konkurransen. Foto: TV3
IKKE BITTER: 20-åringen forklarer at han ikke er bitter etter å ha blitt sendt ut av konkurransen. Foto: TV3 Vis mer

Han mener selv at han blir framstilt feil på skjermen.

- Jeg visste jo at jeg kom til å si mye dumt, men jeg er ikke sånn som jeg framstår. Jeg føler at de har gjort meg til han dumme fyren, og det er skikkelig feil. Men sånn er det, jeg håper jo at folk innerst inne innser at reality-tv blir klippet, og at ingen er nøyaktig slik som det virker på tv, meddeler han.

- Hadde det ikke bra

Forrige uke var det Cathrine Ingebretsen som måtte vende snuta tilbake til Norge, etter en dramatisk parseremoni.

I forkant av seremonien ble det diskusjon mellom den nye deltakeren Karoline Sophie Antonsen, «Paradise»-legenden Isabel Raad og Julie Grindbakken.

Førstnevnte benyttet nemlig anledningen til å rette kritikk mot Raad og Grindbakken etter det hun opplevde som dårlig oppførsel.

- Det er mye som ikke kom med på kamera, men det var mye småkommentarer. Jeg synes det var dårlig gjort, og jeg var skikkelig lei meg hele uka. Jeg hadde det ikke veldig bra. Men igjen, ting forandrer seg der inne veldig fort, sa Antonsen da hun gjestet «Paradise»-sendingen «Pærra-Preik» forrige uke.

Grinbakken fikk også muligheten til å fortelle sin side av saken.

- Jeg følte at jeg prøvde å inkludere henne, men jeg gjorde det kanskje ikke godt nok. Det er jo et spill. Men heldigvis er Karoline ei jente med bein i nesa som tør å si akkurat hva hun mener, noe jeg er utrolig glad for, sa hun.

FØLTE SEG UTESTENGT: Karoline Antonsen la ingenting i mellom da hun i torsdagens «Paradise Hotel» konfronterte Isabel Raad og Julie Grindbakken med det hun mente var dårlig oppførsel. - Jeg grodde noen baller i løpet av natta, sier Karoline, som gjester denne ukas «Pærra-preik». Se hele programmet her: https://youtu.be/Lc5ct2w5VYo Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling