Du leser nå Dagbladet Pluss

«Farmen kjendis»:

Tynget av massiv homohets etter «Farmen»: - Forferdelig vondt

Tore Petterson (37) føler seg misforstått på tv. Nå tar han et oppgjør med netthaterne. 

SJOKKERT: TV-profil Tore Petterson (37) forteller at han daglig mottar mellom 100 og 400 slengbemerkninger på sosiale medier. Mange av dem går på hans legning. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SJOKKERT: TV-profil Tore Petterson (37) forteller at han daglig mottar mellom 100 og 400 slengbemerkninger på sosiale medier. Mange av dem går på hans legning. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

«Sånne mennesker som deg burde ikke få lov til å være på tv». «Homser kan jo ingenting». «Blir kvalm av å se på deg, stygge homo». «Typisk homser å være ubrukelige».

Han har opplevd liknende før. Men den siste tida har Tore Petterson (37) fått slengbemerkningene opp i halsen. Det har vært på grensa til uutholdelig, forteller han selv.

- Jeg har alltid fått mye dritt, men homohetsen jeg opplever nå, har jeg ikke opplevd siden 2004. Det kjennes ut som tida går bakover. Det er skremmende, forteller 37-åringen til Dagbladet.

- Forferdelig vondt

Når man velger å vise fram ansiktet sitt på tv, og attpåtil er en offentlig person, er det viden kjent at negative tilbakemeldinger kan følge med på kjøpet. Når man i tillegg deltar i det som er blitt TV 2s mest sette tv-program i historien, kanalens første kjendisversjon av «Farmen», er det i grunn bare å regne med.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.