Jorun Stiansen:

Delte ut millionsum til svigerforeldrene

Jorun Stiansen delte ut svimlende pengepremie til svigerforeldrene. Det falt ikke i god jord hos alle.

OVERRASKET: Artist Jorun Stiansen fra Vennesla ble mildt sagt overrasket over vinnerne av Postkodelotteriet. Foto: Berit Roald / NTB
OVERRASKET: Artist Jorun Stiansen fra Vennesla ble mildt sagt overrasket over vinnerne av Postkodelotteriet. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jorun Stiansen (37) fikk sitt store gjennombrudd som «Idol»-vinner i 2005. Seinere har hun svingt seg på parketten i «Skal Vi Danse», gjort comeback på scenen i «Stjernekamp» og vært å se i TV 2-programmet «Sofa».

I tillegg deler Stiansen ut gevinster til de heldige vinnerne av Postkodelotteriet. Sammen med «71 grader nord»-programleder og navnebror Tom Stiansen (51) banker hun på dører og overrasker vinnere med pengepremier.

To av de heldige vinnerne viste seg denne gangen å være foreldrene til samboeren Egil Furre, som holder til på Rykene på Sørlandet.

- Jeg har verdens beste jobb, det er ikke tull en gang. Jeg har som jobb å dele ut gevinster til heldige vinnere over hele landet fra nord til sør. Og denne gangen landet altså gevinsten sør på Rykene, hvor jeg har både familie og venner. Det er jo helt utrolig, skriver artisten i en tekstmelding til Dagbladet.

37-åringen legger ikke skjul på at hun var spent da hun skulle overrekke pengepremien på to millioner kroner hver til svigerforeldrene sine.

- Den sitringen i kroppen har jeg ikke kjent siden jeg vant «Idol»!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer