Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe:

- Et barn betyr ikke at livet er over

Var frivillig barnløse - nå vil de ha flere.

VIL HA FLERE: Dennis Poppe og Kristin Gjelsvik er foreldre til lille Falk. Nå vil de gi han søsken. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
VIL HA FLERE: Dennis Poppe og Kristin Gjelsvik er foreldre til lille Falk. Nå vil de gi han søsken. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Blogger og influenser Kristin Gjelsvik (32) hadde i lengre tid vært åpen om å være frivillig barnløs da hun dukket opp på den røde løperen under Vixen Influencer Awards i januar med en babymage og avslørte at hun var hele sju måneder på vei.

I april ble hun og Dennis Poppe (27) foreldre for første gang, da lille Falk kom til verden. Da Dagbladet besøkte den lille familien på tre på Grünerløkka i Oslo nylig, kunne de avsløre at de nå ser for seg å bli en stor familie - noe som står i rimelig stor kontrast til hvor de så for seg selv som par for bare ett år siden.

-Tenk å gå fra å ikke ønske seg barn, til å ha lyst på et helt fotballag? Han er det fineste vi har og vi elsker han jo høyere enn himmelen. Så ja, nå har jeg lyst på fler, sier Gjelsvik lattermildt.

- Jeg hadde bestemt meg - jeg skulle ikke ha barn uansett, men så skjedde det noe oppe i hodet mitt da jeg så resultatet på graviditetstesten. Da jeg ventet på svaret, var jeg sikker på at jeg skulle fjerne det hvis testen var positiv. Og da den faktisk var positiv, oppsto det en indre konflikt fordi at en del av meg ikke ville ha det, mens en del av meg visste at dette skal jeg beholde uansett, sier hun åpenhjertig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer