Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Justin Bieber og Hailey Baldwin:

Legger seg flat etter baby-spøk

Biebers aprilspøk falt ikke i god jord hos fansen.

FÅR KRITIKK: Verdensartisten Justin Bieber og kona får hard medfart etter en 1. april-spøk som ikke falt i smak hos alle. Foto: NTB Scanpix / Instagram
FÅR KRITIKK: Verdensartisten Justin Bieber og kona får hard medfart etter en 1. april-spøk som ikke falt i smak hos alle. Foto: NTB Scanpix / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var mange som reagerte da popstjerna Justin Bieber (25) mandag la ut et ultralydbilde på Instagram - noe som kunne tyde at han og kona Hailey Baldwin (22) ventet sitt første barn.

Det hersket først forvirring om hvorvidt stjerneparet skulle bli foreldre eller ikke - ikke minst på grunn av datoen nyheten ble gjort kjent, nemlig 1. april, som jo er en luredag for mange.

Ungpikeidolet publiserte også en rekke andre bilder som kunne tyde på at et barn var på vei, der kona tilsynelatende ligger i en sykeseng og holder rundt magen sin.

- Dette er ingen spøk

Seinere, da Bieber publiserte det samme ultralydbildet med en hund redigert inn i fosterets sted, ble det klart at det hele bare var en spøk fra det berømte paret.

Selv om det altså viste seg at Instagram-innleggene bare var en god, gammeldags aprilspøk, falt ikke vitsen i smak hos alle. For de fleste framstår nok Bieber-parets påfunn som en harmløs vits, men innleggene provoserte også mange.

Superparet fikk hard kritikk for å ha vitset med graviditet, da flere mener at de kan ha såret kvinner som sliter med å få barn. Mange mener også at de ikke viser respekt overfor foreldre som har mistet barna sine, ifølge People.

View this post on Instagram

Wait omg is that a,,, APRIL FOOLS

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

På Twitter haglet kritikken mot paret.

- Selvfølgelig tror Justin Bieber at en baby-nyhet vil være en morsom aprilsnarr. 1 av 7 kvinner har tatt en spontanabort, for ikke å nevne de som lider av infertilitet, var en av tilbakemeldingene på Twitter.

- Jeg har aldri vært sint på Justin Bieber, men i dag er jeg skuffet for at han har lagt ut en falsk graviditetsnyhet, skrev en annen.

- Ikke en morsom vits når millioner av kvinner sliter med infertilitet og liknende problemer. Trist, mente en tredje.

- Justin Bieber iscenesatte en kunngjøring om at de ventet barn. Hvorfor? Folk sliter med tap og infertilitet hver eneste dag. Dette er ikke en spøk, skrev en annen Twitter-bruker.

View this post on Instagram

If U thought it was April fools

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Beklager

Tirsdag la sangstjerna ut nok et bilde på Instagram, der han skriver at han har lagt merke til reaksjonene spøken har fått.

- Det vil alltid være noen som blir fornærmet. Det er også folk som ikke tåler en spøk. Jeg er en skrøner, og det var aprilsnarr. Jeg mente ikke i det hele tatt å være ufølsom overfor folk som ikke kan få barn, skriver han i innlegget.

- For mange er den første aprilspøken de forteller foreldrene sine at de er gravide, for å få en stor reaksjon. Men jeg beklager uansett, og tar ansvar og sier unnskyld til de som ble fornærmet. Jeg ønsker virkelig ikke at noen skal bli såret over en spøk, legger han til.

Virvelvindromanse

Etter et årelangt vennskap innledet paret et romantisk, men kortvarig forhold i 2016. Etter bare noen måneder ble det slutt, og modellen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

I juni i fjor tok duoen derimot opp kontakten igjen, og denne gangen gikk det fort i svingene for turtelduene. Kun en måned seinere forlovet de seg, og i september giftet de seg i all hemmelighet i et rettslokale i New York.

I februar avslørte Bieber og Baldwin, som begge er religiøse, at deler av grunnen til at de valgte å gi hverandre sine ja så raskt var fordi de hadde valgt å vente med sex til ekteskapet.

- Gud ber oss ikke la være å ha sex fordi han vil ha regler. Han gjør det for å beskytte oss mot å bli såret. Jeg tror sex kan forårsake mye smerte. Noen ganger har mennesker sex fordi de ikke føler seg bra nok. Fordi de mangler egenverd. Både kvinner og menn gjør dette, forklarte popstjerna i et intervju med Vogue.

FORLOVET: Justin Bieber og modell Hailey Baldwin er forlovet, opplyser flere kilder. Men hvem er egentlig Baldwin? Dagbladet forklarer. Video: CNN Vis mer

Gravidspekulasjoner

Videre avslørte Bieber til bladet at han før han traff Baldwin igjen hadde han levd i et selvpålagt sølibat i over ett år fordi han hadde «et reelt problem med sex». Han beskrev det som en avhengighet som hadde sluttet å gi ham glede, og ved å avstå fra sex følte han seg nærmere Gud.

- Jeg ville på den måten dedikere meg til Gud på nytt fordi jeg følte virkelig at det var bedre for min sjels tilstand. Og jeg tror at Gud velsignet meg med Hailey som et resultat av dette. Det finnes fordeler. Man blir belønnet for god oppførsel, sa han den gangen.

Etter at den raske ekteskapsinngåelsen ble kjent har det blitt spekulert på om duoen giftet seg fordi Baldwin var gravid. Dette avkreftet paret i intervjuet, og 22-åringen sa at hun ønsker å vente et par år til før hun blir mor.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!