Justin Bieber og Hailey Baldwin:

Legger seg flat etter baby-spøk

Biebers aprilspøk falt ikke i god jord hos fansen.

FÅR KRITIKK: Verdensartisten Justin Bieber og kona får hard medfart etter en 1. april-spøk som ikke falt i smak hos alle. Foto: NTB Scanpix / Instagram
FÅR KRITIKK: Verdensartisten Justin Bieber og kona får hard medfart etter en 1. april-spøk som ikke falt i smak hos alle. Foto: NTB Scanpix / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var mange som reagerte da popstjerna Justin Bieber (25) mandag la ut et ultralydbilde på Instagram - noe som kunne tyde at han og kona Hailey Baldwin (22) ventet sitt første barn.

Det hersket først forvirring om hvorvidt stjerneparet skulle bli foreldre eller ikke - ikke minst på grunn av datoen nyheten ble gjort kjent, nemlig 1. april, som jo er en luredag for mange.

Ungpikeidolet publiserte også en rekke andre bilder som kunne tyde på at et barn var på vei, der kona tilsynelatende ligger i en sykeseng og holder rundt magen sin.

- Dette er ingen spøk

Seinere, da Bieber publiserte det samme ultralydbildet med en hund redigert inn i fosterets sted, ble det klart at det hele bare var en spøk fra det berømte paret.

Selv om det altså viste seg at Instagram-innleggene bare var en god, gammeldags aprilspøk, falt ikke vitsen i smak hos alle. For de fleste framstår nok Bieber-parets påfunn som en harmløs vits, men innleggene provoserte også mange.

Superparet fikk hard kritikk for å ha vitset med graviditet, da flere mener at de kan ha såret kvinner som sliter med å få barn. Mange mener også at de ikke viser respekt overfor foreldre som har mistet barna sine, ifølge People.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer