Norgesferie:

Nye tall vekker oppsikt

Knuser spådommer om tomme hotellrom. Og nå kommer danskene!

SOMMERGLEDE: Caroline Paviet reiste fra Oslo til Hotel Union Øye for å oppleve det beste av Vestlandet. Nå opplever hotellet rekordsommer. Foto: Odd Roar Lange/Dagbladet.
SOMMERGLEDE: Caroline Paviet reiste fra Oslo til Hotel Union Øye for å oppleve det beste av Vestlandet. Nå opplever hotellet rekordsommer. Foto: Odd Roar Lange/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hjørundfjorden på Sunnmøre (Dagbladet): - Helt fantastisk! Det blir bedre og bedre for hver dag som går. Nå har vi fullbooket hotell til ut august. Og har måtte sette nye bestillinger fra gjester på venteliste. Dette sier hotelldirektør Mariann Øye ved Hotel Union Øye ved Hjørundfjorden i Møre og Romsdal.

Dette er et av mange steder i Reiselivs-Norge som opplever en drømmesommer.

- Vi har mange gjester som nå velger å bo både to og tre netter, fordi de ønsker å oppleve turer i vakre fjellene rundt her, sier Øye, som for lengst av avblåst den varslede krisesommeren for reiselivet.

Også luksushotellet Britannia i Trondheim går mot en het sommer:- Forhåndsbookingen for juli er betydelig bedre enn i 2019. Også høsten ser relativ bra ut så lenge det ikke blir nye coronarestriksjoner, sier hotelldirektør Mikael Forselius.

Også på Sørlandet fylles hotell og senger helt opp etter en bra start på sommeren:- Det har vært stor pågang på rom den siste måneden. Juli måned er nesten fullbooket, og det var leilighetene som gikk først, forteller hotellsjef Anja Beisland ved Strand Hotel Fevik.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.