Emma Ellingsen:

Letter på sløret om drømmemannen

Emma Ellingsen er klar på hvordan drømmemannen ser ut og hva slags date hun ser for seg.

DATING: Emma Ellingsen åpner seg om flørting og hvordan det står til med datinglivet. Foto: Naina Helén Jåma / NTB
DATING: Emma Ellingsen åpner seg om flørting og hvordan det står til med datinglivet. Foto: Naina Helén Jåma / NTB Vis mer
Publisert

På den røde løperen under årets Vixen Awards møtte Dagbladet en blid og fornøyd Emma Ellingsen (20). Hun var nominert til hele tre priser, blant annet årets forbilde, men influenseren gikk imidlertid tomhendt hjem i år.

Den blide 20-åringen lar neppe det påvirke humøret. Hun stortrives nemlig i Oslo og kunne avsløre overfor Dagbladet at hun er åpen for å date.

- Jeg koser meg masse. Jeg trivdes ikke så godt da jeg først flyttet hit i januar, men nå storkoser jeg meg, sa influenseren da hun ble spurt om livet i Oslo.

DELER: Emma Ellingsen er aktuell med ny sesong av «Bloggerne», der seerne får følge henne tett i prosessen med den kjønnskorrigerende operasjonen hun var gjennom i vår. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer

Har ikke vært klar for å date

Ellingsen har i et tidligere intervju med Rød Løper fortalt at hun aldri har vært på en ordentlig date - utenom en klein kaffedate i niende klasse.

Selv om hun har vært å finne på datingappen Tinder og snakket med gutter, trakk hun seg alltid unna da en date ble et tema.

Nå har i imidlertid ting endret seg, og influenseren avslører at hun faktisk snakker med noen gutter, og at hun også nylig skulle på en ordentlig date, men at den dessverre ble avlyst.

Ellingsen er imidlertid klar på hvordan en date skal se ut.

- Jeg foretrekker kafé. Ikke noe annet, kom det raskt fra Ellingsen.

TV-AKTUELL: Emma Ellingsen er med i «Bloggerne» igjen, og vi har tatt en prat med henne om alt og ingenting. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg drar ikke hjem til noen, det kan være farlig. Kafé er trygt, også har jeg en kafé rett ved meg, så vi kan dra dit også kan jeg gå hjem hvis noe skjer, la hun til.

Ellingsen mente selv at hun er elendig når det kommer til flørting. Hun innrømmet at hun prøver å flørte, men at hun trekker seg tilbake. Det stopper henne imidlertid ikke fra å snakke med gutter.

- Jeg snakker litt med folk her og der, men det er ikke noe seriøst.

Hvordan drømmemannen ser ut har Ellingsen vært sikker på i mange år:

- Brunt hår og brune øyne! Har du det er vi allerede på god vei, lo 20-åringen, som tidligere ikke har lagt skjul på at den svenske artisten Benjamin Ingrosso (24) er fin å se på.

ÅPENHJERTIG: Influencer Emma Ellingsen forteller om livet på Tinder, hva hun tiltrekkes av i gutter og når hun sist var på date. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Føler seg fri

I mai i år fikk Ellingsen den kjønnsbekreftende operasjonen hun lenge hadde ventet på. Etter planen skulle operasjonen gjennomføres i august i fjor, men grunnet pandemien ble den utsatt til i vår.

- Alt gikk som det skulle, så det er jeg veldig glad for. Nå er jeg i god form, og det er deilig å føle at jeg er tilbake, fortalte hun til Dagbladet etter operasjonen.

Ellingsen har vært åpen med sine følgere på blant annet Instagram om operasjonen.

Hun har heller ikke lagt skjul på at operasjonen vil åpne nye dører. I et intervju med «God Kveld Norge» sa Ellingsen at hun føler seg mer «fri» etter operasjonen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer