Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe:

Her er parets nye drømmebolig

Den lille familien starter et nytt kapittel utenfor Oslo.

KJØPT BOLIG: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe har solgt leiligheten på Grünerløkka i Oslo til fordel for drømmeboligen - utenfor hovedstaden. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
KJØPT BOLIG: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe har solgt leiligheten på Grünerløkka i Oslo til fordel for drømmeboligen - utenfor hovedstaden. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nylig ble det kjent at toppblogger Kristin Gjelsvik (33) og Dennis Poppe Thorsen (28) hadde besluttet selge leiligheten sin på Grünerløkka i Oslo, der de har bodd i overkant av fire år.

Paret fikk i fjor sønnen Falk (ni måneder), og har med tida følt på at de trenger større plass å boltre seg på. Nå har de endelig funnet det de selv omtaler som «drømmeboligen».

Flytter ut av Oslo

Da Gjelsvik snakket med Dagbladet i anledning salget av leiligheten i januar, var hun ærlig på at det hele føltes litt vemodig, selv om den lille familien nå er klar for «nye eventyr».

Og nå kan Gjelsvik avsløre overfor Dagbladet at hun og kjæresten har funnet drømmehuset sitt - utenfor hovedstaden, nærmere bestemt i Drammen.

Der har de har gått til innkjøp av et flunkende nytt, innflyttingsklart hus.

Boligen har et bruksareal på 219 kvadratmeter og rommer fire soverom, en åpen kjøkkenløsning, en kjellerstue og tre bad. Dobbeltgarasje er også integrert i boligen.

At de valgte å flytte til akkurat Drammen, er ifølge Gjelsvik tilfeldig.

- Vi kan jo bo hvor som helst, for vår del. Vi la en plan på at vi ville finne drømmehuset, og så lenge det lå rundt 45 minutter fra Oslo sentrum, så var det innafor, forteller hun til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer